Céges Partnereink

Kiajánló céges partnerek részére, rendezvényszervezés

Pontosan tudjuk, hogy milyen problémákkal küzd meg egy cég nap, mint nap. Azt is tudjuk, hogy a belső problémákat általában csapatépítő programokkal próbálják megoldani. Azt is tudjuk, hogy ez többnyire nem működik. És azt is tudjuk, hogy miért.

Alapjaiban gondoltuk újra a csapatépítés fogalmát és lehetséges irányait. A céltalan szórakoztatás helyett olyan élményeket és tapasztalatokat kínálunk, amelyek valóban kritikus helyzetekre, konkrét problémákra jelentenek megoldást.

Égető céges problémák? Segítünk megoldani.

Úgy érzed, hogy az alkalmazottak a kiégés határán állnak? Nem elég motivált a csapat? Nagy a rivalizálás? Vagy csak egyszerűen szeretnéd jobban összehozni a kollégákat?

Akkor hozd a problémáidat, mi pedig segítünk megoldani.

A célunk az, inspiráló és váratlan megoldásokkal szolgáljunk, amelyek elgondolkodtatják és fejlődésre ösztönzik a dolgozókat.

Kreatív építkezés

A lehetőség, amit nyújtunk a közös játék öröme. Ez közelebb hozza egymáshoz az embereket, segít felszámolni a konfliktusokat, nem beszélve az oldott közegről, ahol a kollégák könnyebben megnyílnak egymásnak. A LEGO visszarepít a gyerekkorba, mikor még önfeledten játszottunk, és mertünk kreatívak lenni.

Programjaink nem csak a team-buliding-re fókuszálnak, hanem kifejezetten a vezető és a csapat összekovácsolására is vannak ötleteink. Segítünk elmosni a generációs konfliktusokat is, hiszen a LEGO 2-99 éves korig mindenki számára szórakoztató.

Inspiráló megoldásaink

Élményalapú csapatépítés és kompetenciafejlesztés

Egy csapat dinamikáját – és ezáltal hatékonyságát – erőteljesen meghatározza a csapattagok és vezetőik egyéni önismeretének, valamint saját reakcióik tudatosságának mértéke. Ezért hiszünk igazán az élményalapú önfejlesztésben, és biztosítjuk az ehhez szükséges helyszínt, az eszközöket és a hátteret.

Edukatív és kommunikációt segítő programok

Rengeteg konfliktus okozója az önismeret és a saját helyzetünkre való rálátás hiánya. Nehezen pozícionáljuk magunkat megfelelően a csapaton belül, napi konfliktusaink okán nem vesszük észre, hogy egy csónakban evezünk. A kommunikációt segítő feladatok segítségével erre az egész csapat ráérezhet.

Mobil KockaPark

Mi bármikor „játszótérré” alakítjuk az irodát.

Instant irodai élményprogramok és improvizatív játékok

A csökkentett anyagi keret vagy az időhiány nem szabhat gátat a jutalmazásnak és a szórakozásnak. A cég saját székhelyén megvalósított, rövid, pörgős, ámde hihetetlenül vidám programok erősítik a csapaton belüli együttműködést és az egymás iránti bizalom kialakulását.

Programjaink

Városépítés – az igazi csapatmunka

Egy egész LEGO város megépítése izgalmas kihívás. A teljes csapat kisebb team-ekre bomlik, és minden team egy-egy városrészt, vagy épületet készít el. Az építés végén pedig az elkészült elemeknek az összeillesztésével felépül egy egész LEGO város.

Star Wars – Építsétek meg a kedvenc karaktereteket!

A Star Wars mindenkit összehoz. Egy csillagrombolót, egy hatalmas droidot, vagy épp magát, Dart Wader-t megépíteni azonban pontosságot, precizitást és türelmet igényel. Jobban megismerheted a kollégáidat a folyamat alatt. Ki a legprecízebb, ki dirigál, milyenek a szinergiák a csapatban? Tudd meg a választ!

Pecsétgyűjtő program – minden állomás egy kihívás

A pecsétgyűjtő program külön állomások teljesítésére épül. A csapat mindig egy új kihívással találja szemben magát, és addig nem tud tovább haladni a fő építési feladattal, míg közösen meg nem oldják a problémát és hozzá nem jutnak a következő építőelem-csomaghoz.

A „főnök” dirigál – a csapat épít

Sokszor a csapattagok nem gondolnak a vezetőjük elé tornyosuló nehézségekre. Akkor most kerüljön valaki más a főnöki pozícióba! A főnök megnéz egy építményt – ezt csak ő láthatja – és a feladata, hogy a csapattal megépíttesse a pontos mását. A csavar a történetben az, hogy csak szóban segíthet, de nem nyúlhat az építőelemekhez. Siker vagy katasztrófa? Rajtad múlik!

Miért a KockaPark?

Rólunk

A KockaParkot 2017 decemberében azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy örömet okozzon kicsiknek és nagyoknak, a LEGO szerelmeseinek, és a miniatűr világok megszállottjainak.

Terepasztalainkon több ezer építőelemből, több száz kicsi figurával az élet legkülönbözőbb területeit, a Föld legkülönbözőbb pontjait mutatjuk meg. Legyen szó történelmi eseményekről, filmekről vagy egy nagyváros mindennapjairól, nálunk mindenre rácsodálkozhatsz. A kiállítás repertoárjában profi hazai építők lenyűgöző kreációi, valósághű épületek és különböző működő járművek is megtalálhatóak.
 • A LEGO-t a világon mindenki ismeri és szereti;
 • célközönségünk gyakorlatilag 4 – 80 évig mindenkit lefed;
 • látogatóink elsősorban a kisgyermekes családok;
 • havonta több ezer embert fogadunk;
 • az országban egyedülálló (nem időszakos) LEGO kiállítás;
 • a fiatalokat havonta izgalmas programokkal, játékokkal várjuk;
 • Legnagyobb LEGO játszóház, legkedvezőbb árak
 • a LEGO játékok kifejezetten alkalmasak bármilyen kereszt- promóció kivitelezésére (pl. segítünk megépíteni együttműködő partnereink termékeit).

Amit ajánlunk

Az együttműködés lehetőségei:

 • közös kedvezményes belépőjegy, amelyet a KockaPark egész területén, weboldalán és közösségi média felületein is promotálunk;
 • törzsvásárlókártya-program, amely során az együttműködő partnerünk által kibocsájtott kártya felmutatásával a látogatók kedvezményes KockaPark belépőre jogosultak;
 • kitelepülés, amely során igény szerint cégre szabott építményeket készítünk;
 • céges csapatépítő programok szervezése és lebonyolítása.