Campona KockaPark lego kiállítás

Építsünk csapatot

Lego csapatépítő

Építsünk csapatot

A LEGO-val bármit építhetsz… Még csapatot is!

A legtöbb cég és vállalkozás igazán fontosnak tartja, hogy minden évben legyen legalább egy alkalom, amikor a munkatársakat egy kicsit jobban összekovácsolja. A csapatépítők nem csupán egy trendi időtöltésnek számítanak. Tényleg fontos szerepet töltenek be a rohanó hétköznapok tengerében.

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ilyenkor pontosan milyen programot tervezünk. A céltalan, igazából csak semmittevésből álló találkozók egyáltalán nem hozzák meg azt a gyümölcsöt, amire hivatottak lennének. A csapatépítők lényege ugyanis az, hogy a kollégák jobban megismerhessék egymást, lazább körülmények között találkozzanak a különböző személyiségek. Hiszen ezek után számíthatunk lendületesebb és jobb problémamegoldó, közös munkákra tőlük.

A KockaParkban lehetőségünk nyílik arra, hogy egy teljesen más megközelítésben szervezhessünk efféle tréningeket. A csapatépítők lazasága, jó hangulata mellett itt mindenképp fény derül arra is, hogyan tudnak összedolgozni a tagok, és ezzel együtt fejlődhet is az együttműködésük. A LEGO® nem csak játékra, hanem a dolgozók összecsiszolására is alkalmas tehát.

lego csapatépítő tréning

Hogyan is lehetne ez másképp, hiszen a LEGO® kockákat mindenki ismeri és szereti. A játék öröme garantálja, hogy egy önfeledt programban lesz része mindenkinek. A kreatív feladatok pedig lehetővé teszik, hogy modellezzük az egymás közötti kommunikációt, illetve azt, hogyan dolgozunk egy csapatként. A felejthetetlen élmények mindenképpen pozitív emlékeket teremtenek, melyek majd gyümölcsöző segítséget jelenthetnek a mindennapi munkák elvégzésében.

A több szempontból is ígéretes időtöltést képzett animátorok segítik, hogy minden abban a mederben haladjon, ami a legjobb csapatunknak. Legyen szó a főnök-beosztott kapcsolatról, a munkatársak egymáshoz viszonyulásáról, vagy akár generációs különbségekről, itt minden megoldást nyerhet, méghozzá játszva! Ehhez különböző programlehetőségek közül választhatunk, attól függően, melyiket tartjuk a leginkább csapatunkhoz illőnek. Természetesen, ha adott egy probléma vagy konfliktus, akkor is haladhatunk célirányosan ilyen tekintetben. De, ha csak egy lazulós napot szeretnénk, abban az esetben is tökéletes választás a KockaPark csapatépítő lehetősége. A szórakoztató és egyben kellemes időtöltés tehát mindenki számára hasznos lesz, és maradandó élményekkel térhetünk haza.

LEGO® csapatépítő tréning - További információk