építés legóból

Építsünk nyarat Legóból!

Induljon a nyár egy fantasztikus programmal!

A több ízben emlegetett visszaszámlálás már rég elindult, és hamarosan véget is ér az óvodai és iskolai tanév! Amikor végre felkerül a jól ismert “vakáció” felirat elejére a várva várt “V” betű is, akkor hivatalosan is kezdetét veszi a nyár, és kezdődhet a felhőtlen szórakozás!

A strandolás, vízparti nyaralás és túrázások időszaka azonban más lehetőségeket is rejt. Szereted süttetni a hasadat és nagyokat csobbanni a vízbe? Néha azért nem árt egy kis hűsebb program is, és persze nem szabad megfeledkezni ilyenkor sem az önfeledt játékról. Hogy is maradhatna ki ebből a mindenki által imádott LEGO®? Nyissuk meg a nyári szezont egy fergeteges kalanddal!

Június 15-én és 16-án a KockaPark csapata ismét kitelepül a Campona földszintjére, ahol ingyenesen várja egy ízig-vérig nyárias rendezvény a kicsiket és nagyobbakat egyaránt. Építs meg bármit Legóból, ami a nyárhoz köthető! Ehhez hatalmas építési felületet biztosítunk, zöld, illetve kék alaplapokkal, melyek szimbolizálják a füves tájat és a vizet, vagyis kedvenc évszakunk meghatározó elemeit. A többi már a kis építőkre és fantáziájukra van bízva.

Mi jut eszedbe a nyárról? Strandolás, túrázás, hajókázás, vízi sportok? Esetleg külföldi nyaralás? Nevezetességek, melyekkel ezek során találkoztál? Itt az ideje, hogy mindezeket megépítsd, teret adva képzeletednek és a féktelen játéknak! Alkoss együtt a KockaPark lelkes csapatával, és induljon a nyár ezzel a közös, vidám szórakozással!

Ne feledjük! Ahogy az összes ilyen kistelepülésre, úgy a mostanira is megéri előre regisztrálni, hiszen 50%-os kuponban részesülünk, ha ezt megtesszük. Ezt egészen június 30-ig válthatjuk be a KockaParkban, belépőjegy vásárlásakor. Érdemes ezt kihasználni, hiszen a fent említett, közkedvelt nyári programok között nem árt majd néha hűsölni is egy kicsit. A reggeltől estig tartó strandolást és kinti mulatságokat nem csak nekünk, de napbarnított bőrünknek is ki kell pihennie. Erre pedig tökéletes lehetőséget nyújt a LEGO® varázslatos birodalma.

Várunk Mindenkit sok szeretettel!

Építsük meg a nyarat Legóból - Jelezd a Facebookon, hogy ott leszel Te is