gyerekzsúr

Gyerekzsúr a Kockaparkban

Adjunk felejthetetlen élményt a kicsiknek!

Manapság már természetes, hogy a gyerkőcöknek szervezünk valamilyen programot, ahol megünnepelhetik születésnapjukat kis barátaikkal. Nincs is ezzel semmi gond, hiszen a csöppségek öröme és mosolya minden szülő számára felbecsülhetetlen. A nehézségek ott kezdődnek, amikor ki kell találni valami újdonságot. Mi segítünk!

A KockaPark olyan születésnapi élményt kínál a gyermekeknek, melyet biztos, hogy nem csak az ünnepelt, hanem a meghívottak is emlegetni fognak még jó sokáig. Hogyan is lehetne ünnepelni jobban, mint tengernyi játékkocka között és különböző megoldandó feladattal. Ráadásul mindezt úgy, hogy minden egyes gyermek megtalálhatja azt, ami a legjobban érdekli. Így nem kell számolnunk egyetlen méltatlankodó, vagy unatkozó kisgyerekkel sem.

Természetesen ehhez külön csomagot és termet is biztosítanak a rendezők. A szülinapos csoportok számára 1.190 Forint a belépési díj fejenként. És, hogy mit is kínál ez a lehetőség? Akár több órás ünneplést, hiszen már maga a kiállítás is nagyon sok látnivalóval kecsegtet. Majd várja a játszóház a gyerekeket, ahol rengeteg LEGO® kocka áll rendelkezésükre az építéshez és felhőtlen játékhoz. Kipróbálhatják magukat vonatvezetésben és autóirányításban is, és a szórakozás még mindig nem ér itt véget! Technic-termünkben a már nagyobb, komolyabb lurkók figyelmét is le tudjuk kötni, ahol motoros, mechanikus építményeink várják őket. Xbox játékainkkal pedig kicsik és nagyobbak is egyaránt ügyeskedhetnek.

születésnap szervezés

Ezen felül 1000 Forintos zsetont is lehet vásárolni gyermekenként, mellyel további élmények várnak ránk. A zsetonok olyan irányított építési programoknál szolgálnak fizetőeszközként, melyek tovább növelik a szülinap sajátosságát. Az építési programok között különböző kalandok szórakoztatják a gyerekeket és persze a felnőtteket is. Ilyen lehet például az anya-lánya ékszerkészítés, ami minden kis hercegnőnek igazi csajos program. De nem feledkezhetünk meg a legénykékről sem, akik részt vehetnek akár egy valódi szuperhős küldetésen Pókemberrel. Ezen kívül több, különböző tematikájú program áll még rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami a leginkább hozzá illik. Létszámtól függően, segítségül animátorokat is biztosítunk a mulatsághoz, hogy még könnyebb legyen a szülők dolga.

A Campona KockaPark csapata mindezt megkoronázva egy plusz meglepetéssel is készül! Mini épített LEGO® tortákat rejtünk el a kiállítás területén, melyeket a gyerekeknek meg kell keresniük. Ha sikerrel járnak, akkor felköszöntjük az ünnepeltet egy saját, nagy, méretarányos LEGO® tortával. Az építési versenyek keretén belül pedig kisállat figurát kapnak a résztvevők.

Arra is lehetőségünk van, hogy közben fogyasszunk ételt, italt, illetve lepakoljuk csomagjainkat. Ehhez egy külön termet biztosítunk, melynek díja 5.000 Forint óránként. A kényelem, a felhőtlen szórakozás és az emlékezetes szülinap így garantált a KockaParkban!

Gyerekzsúr, szülinapi buli szervezés - További részletek, időpontfoglalás: