Lego autó építés

Kitelepül a Campona KockaPark fantasztikus játékokkal

Ezen a hétvégén, vagyis május 11-én és 12-én a KockaPark csapatával nem csak a megszokott helyen, hanem a Campona földszintjén is találkozhatunk. A kitelepülésen szuper játékok várják az idelátogatókat, a főszerepben pedig az autók lesznek. Ahogy azt már megszokhattuk, a különleges élmény mellett kedvezménnyel is számolhatnak, akik a helyszínen regisztrálják is magukat az eseményre.

Sokoldalú szórakozást ígér a KockaPark milliónyi LEGO® közé becsempészett programja, mivel egy fantasztikus autós élményben lehet része mindenkinek, aki felkeresi a Campona földszintjén a KockaPark csapatát. Ez természetesen nem csak a fiúkat, hanem a lányokat is érdekelheti, de biztos, hogy főként a srácokat hozza majd lázba. Az autó-építős program nem csupán a járgányok megépítéséről szól. A helyszínen lesz egy kisebb pálya is, amin a gyerkőcök játszhatnak, vagy akár versenyezhetnek is a megépített kocsikkal. Itt aztán kiélhetik magukat a kicsik, létrehozhatják álmaik autóját, majd próbára tehetik azt egymás között. Biztos, hogy nagy sikere lesz ennek a programnak a lurkók körében, így érdemes hozni a kis barátokat is. Ennél menőbb időtöltést el sem tudnánk képzelni nekik hétvégére, főleg, hogy várhatóan az időjárás is beszorít még mindenkit a négy fal közé.

És, ahogy azt említettük, ez még nem minden! Aki regisztrál az eseményre, az különleges kedvezményben is részesül. Méghozzá egy 50%-os kupon személyében, melyet belépőjegyre válthatunk a KockaParkban. A kedvezményes kupont ugyancsak ezen a hétvégén lehet felhasználni. Így akár egész napra felszállhatunk a LEGO® nyújtotta szórakozás hullámvasútjára, de akár ketté is szedhetjük a programokat, hogy minden nap lehessen részünk egy kis játékban és kikapcsolódásban. A jókedv és a maradandó élmények garantáltak!

Ha mindez nem lenne elég, van még egy igazán fontos részlet. A földszintre kitelepülő rendezvény ezúttal is ingyenes. Így pénztárcánk sem fogja bánni a parádés hétvégét, melyben igazi kalandok várják az idelátogatókat a Campona földszintjén és a KockaParkban egyaránt. Keressük fel mindkét helyszínt ezen a hétvégén, és játszunk egy jót!

LEGO® autó építés a Campona földszintjén - Jelezd a Facebookon, hogy ott leszel Te is