horgászparadicsom

Igazi horgászparadicsom és annál is több!

Újabb játék és móka vár hétvégén!

Szeretsz pecázni? Akkor mindenképpen el kell jönnöd a Camponába július 13-án vagy 14-én, ahol a KockaPark csapata újra kitelepül a földszintre. Nem szereted a horgászást? Akkor is itt a helyed! Hiszen szuper játékok várnak mindenkire, méghozzá a LEGO® fantasztikus sokoldalúságával. Ezt pedig ki ne szeretné?

Ismét vidám és kalandokkal teli építés és szórakozás vár mindenkit, aki ezen a hétvégén ellátogat a Camponába, és megkeresi a földszinten a KockaParkos játékszigetet, ahol ezúttal is – a nyárhoz híven – egy “vizes” programmal kedveskedünk a lurkóknak. Ennek keretein belül halacskákat kell készíteniük az apróságoknak, melyeket aztán ki is kell pecázni egy ládából. A játék azonban itt még korántsem ér véget ennyivel!

Minden halacska pocakjában lapulni fog egy kis cetli, melyen 2 db betűt fogunk látni. Az általunk kifogott halban elrejtett betűk alapján újabb építési feladat vár ránk. Ha például a “re” feliratot látjuk benne, akkor olyan tárgyakat kell majd alkotnunk, melyek ezzel a két betűvel kezdődnek. Így például építhetünk ebben az esetben repülőt, rendőrautót, vagy bármit, ami eszünkbe jut és “re”-vel kezdődik. Ne féljünk használni most se a képzelőerőnket és a kreativitásunkat!

lego halak
Természetesen nem muszáj részt venni a játék minden részében. Ha csupán építeni van kedve a gyerkőcnek, akkor díszítheti a vízivilágot tengeri növényekkel, állatokkal, de részt vehet akár csak a horgászatban és a talált betűk alapján való építésben is. Amellett, hogy a program ingyenes, szabadon nyújtja a gyerekek számára a különböző szórakozási lehetőségeket, melyek közül kedvükre választhatnak, miben szeretnének részt venni és ügyeskedni.

Ahogy azt már megszokhattuk, a helyszínen regisztrálók ajándékban is részesülnek, ami egy, a KockaPark belépőjegyének megvásárlásakor felhasználható, 50%-os kupon. Érdemes tehát most is előre eldönteni a hétvégi programunkat. Az biztos, hogy nem fogunk csalódni most sem, ha a LEGO® kínálta élményeket választjuk! Ráadásul horgászhatunk is egy jót erős napsütés és szúnyogok nélkül!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

LEGO horgászat és horgászparadicsom építés - Jelezd a Facebookon, hogy ott leszel Te is

Comments are closed.