Campona KockaPark lego kiállítás

LEGO® csapatépítő tréning

Csapatépítés - inspiráló megoldások

Alapjaiban gondoltuk újra a csapatépítés fogalmát és lehetséges irányait. A céltalan szórakoztatás helyett olyan élményeket és tapasztalatokat kínálunk, amelyek valóban kritikus helyzetekre, konkrét problémákra jelentenek megoldást. Újszerű elgondolással a közösségépítést LEGO® környezetbe helyeztük, ahol érdekes, kreatív feladatokon keresztül modellezzük le a céges folyamatokat, legyen szó kommunikációról vagy akár hatékony termelésről.

csapatépitő tréning

A csapatépítő tréningen résztvevők azonnal rá tudnak hangolódni a feladatokra, így sokkal hatékonyabban képesek teljesíteni a kihívásokat. Kreatív feladatainkon modellezni tudjuk az egymás közti kommunikációt, a csapatban történő munkát, vagy éppen a beosztottak felé történő kommunikációt és annak nehézségeit.

Az egyes feladatokat képzett animátorokkal, illetve egy vezető animátorral vezényeljük le, majd közösen a résztvevőkkel ki is értékeljük. Lehetőség van arra is, hogy az egyes feladatokat követően megjutalmazzuk a résztvevőket apró LEGO® ajándékokkal. A pozitív megerősítés a tanulás leghatékonyabb módja, így a tréningen tapasztaltak még jobban bevésődnek nem beszélve a kellemes emlékről.

Programjaink nem csak a team-buliding-re fókuszálnak, hanem kifejezetten a vezető és a csapat összekovácsolására is vannak ötleteink. Segítünk elmosni a generációs konfliktusokat is, hiszen a LEGO 3-99 éves korig mindenki számára szórakoztató.

Miért a LEGO®?

Mert a világ legnépszerűbb játéka. Mert mindenki ismeri, kézbe fogta vagy kipróbálta már. Mert gyerekkori élmények kötődnek hozzá… Ezért könnyen átugorhatók azok a gátak, melyek az ismeretlenből adódnak.

Kreatív építkezés

A lehetőség, amit nyújtunk a közös játék öröme. Ez közelebb hozza egymáshoz az embereket, segít felszámolni a konfliktusokat, nem beszélve az oldott közegről, ahol a kollégák könnyebben megnyílnak egymásnak. A LEGO visszarepít a gyerekkorba, mikor még önfeledten játszottunk, és mertünk kreatívak lenni.

Élményalapú csapatépítés és kompetenciafejlesztés

Egy csapat dinamikáját – és ezáltal hatékonyságát – erőteljesen meghatározza a csapattagok és vezetőik egyéni önismeretének, valamint saját reakcióik tudatosságának mértéke. Ezért hiszünk igazán az élményalapú önfejlesztésben, és biztosítjuk az ehhez szükséges helyszínt, az eszközöket és a hátteret.

Edukatív és kommunikációt segítő programok

Rengeteg konfliktus okozója az önismeret és a saját helyzetünkre való rálátás hiánya. Nehezen pozícionáljuk magunkat megfelelően a csapaton belül, napi konfliktusaink okán nem vesszük észre, hogy egy csónakban evezünk. A kommunikációt segítő feladatok segítségével erre az egész csapat ráérezhet.

Programlehetőségek

Szentendre lego killítás

Városépítés – az igazi csapatmunka

Egy egész LEGO város megépítése izgalmas kihívás. A teljes csapat kisebb team-ekre bomlik, és minden team egy-egy városrészt, vagy épületet készít el. Az építés végén pedig az elkészült elemeknek az összeillesztésével felépül egy egész LEGO város.

star wars csapatépítő

Star Wars – Építsétek meg a kedvenc karaktereteket!

A Star Wars mindenkit összehoz. Egy csillagrombolót, egy hatalmas droidot, vagy épp magát, Dart Wader-t megépíteni azonban pontosságot, precizitást és türelmet igényel. Jobban megismerheted a kollégáidat a folyamat alatt. Ki a legprecízebb, ki dirigál, milyenek a szinergiák a csapatban? Tudd meg a választ!
A program elérhetősége kapcsán hívjon minket!

lego-pecset

Pecsétgyűjtő program – minden állomás egy kihívás

A pecsétgyűjtő program külön állomások teljesítésére épül. A csapat mindig egy új kihívással találja szemben magát, és addig nem tud tovább haladni a fő építési feladattal, míg közösen meg nem oldják a problémát és hozzá nem jutnak a következő építőelem-csomaghoz.
A program elérhetősége kapcsán hívjon minket!

lego-bossman

A „főnök” dirigál – a csapat épít

Sokszor a csapattagok nem gondolnak a vezetőjük elé tornyosuló nehézségekre. Akkor most kerüljön valaki más a főnöki pozícióba! A főnök megnéz egy építményt – ezt csak ő láthatja – és a feladata, hogy a csapattal megépíttesse a pontos mását. A csavar a történetben az, hogy csak szóban segíthet, de nem nyúlhat az építőelemekhez. Siker vagy katasztrófa? Rajtad múlik!
A program elérhetősége kapcsán hívjon minket!

lego fejtörő