nyári lego tábor

Mit csinál a gyerkőc idén nyáron?

Most hihetetlen kedvezménnyel lehet jelentkezni a legtutibb nyári programra!

Minden gyermek álma egy olyan nyári táborban részt venni, ahol a felhőtlen szórakozás áll a középpontban. Ha ezt a mindenki által kedvelt és ismert LEGO® kockák teszik még színesebbé, akkor a hatás biztos nem marad el. Garantált a jókedv, az izgalom és persze a temérdek program gondoskodik a szellemi és kellemes testi kifáradásról is. Csupa buli, csupa mosoly és csupa játék. Kell ennél több egy nyári táborhoz?

Idén két helyszínen – Campona KockaPark és IBS OC – kerül megrendezésre a nyári LEGO® tábor, mely tavaly is fantasztikus programokkal várta a csemetéket. A gyerkőcök idén újra átadhatják magukat az aktív időtöltésnek, melyet egyik kedvenc játékuk körében tölthetnek el. Pontosan ez teszi olyan páratlanná ezt a nyári tábort, hiszen az egyedi játékok, építési feladatok és versenyek között játszva tanulnak és fejlődnek a gyermekek. Közben profi építőktől is leshetnek el olyan technikákat, melyek csak még tovább fejlesztik a kreativitásukat.

A csapatjátékok, a szabadtéri programok és egyéb építési feladatok alatt pedig újabb barátságokat köthetnek, vagy régebbieket erősíthetnek meg. Az itt átélt impulzusok csak jó irányba terelhetik őket, mindezt úgy, hogy közben folyamatos a játék és a jókedv. A napi kihívások során akár egyénileg, akár csapatban kamatoztathatják az előtte tanultakat. Ezek után, az építések során készített alkotásaikat együtt értékeljük ki. Természetesen a jutalom sem maradhat el, és a saját kis építményeket akár meg is vásárolhatjuk, hogy legyen maradandó emlék is az itt elöltött időről. A táborra már 5 éves kortól érkezhetnek a kisebbek is, akik kifejezetten élvezik az újabb és újabb kihívásokat, akárcsak a nagyobbak.

Early Bird kedvezmény április 30-ig

Érdemes egy felejthetetlen, építő jellegű időtöltésre befizetni csemeténket, ráadásul most egy különleges, Early Bird kedvezménnyel juthatunk hozzá. Ez 20%-ot jelent a tábor díjából, amennyiben április 30.-ig jelentkezünk. Válasszuk a LEGO® birodalmát, ez a program biztos, hogy el fogja nyerni gyermekünk tetszését.

Fontos információ, hogy a beérkezett jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel, így lehetséges, hogy a választott turnus idő közben megtelik. Ebben az esetben mindenképpen értesítést kapnak a szülők, hogy új időpontot tudjanak egyeztetni a KockaPark munkatársaival. A helyszín és időpont módosítására ezen felül az adott turnus megkezdése előtt 14 nappal van lehetőségünk az elérhetőségek bármelyikén, ahol további információkat is kérhetünk a táborról.

Nyári LEGO® tábor - Campona Kockapark | IBS-OC

2019 nyári lego tábor

További információk, turnus időpontok, jelentkezési feltételek, regisztráció, programtervezet, árak és kedvezmények.