Kockajáték játszóház kitelepülés - Igazi játék, igazi élmény

Bármilyen rendezvény színfoltja lehet és már-már elmaradhatatlan eleme egy gyermekek számára kialakított játszóház. A KockaPark csapata a játszóház kitelepülés során igényektől függően akár kisebb kreatív kuckót vagy akár egy hatalmas játszóteret is megépít.

Az igazi játékélményhez biztosítjuk az alapanyagot, több tízezer LEGO® kockával és ötletes programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig. A játszóházban összeépített alkotásoktól a játék végén nem muszáj megválni, mivel a szívhez nőtt építmények kilós áron megvásárolhatók.

Programlehetőségek

LEGO játszóház kitelepülés

lego technic autóvezetés

Technic autóvezetés

Próbáld ki a legmenőbb, távirányítású LEGO® Technic járműveket! Izgalmas dolog, amikor működés közben láthatjuk a LEGO® kockából épült szerkezeteket. További kihívás, ha LEGO® kockákból különböző terepakadályok készülnek, mert az így kialakított pályán a 4x4 kerék meghajtású járművekkel még kalandosabb a játék.

Lego tábor - LEGO® City személyvonat építés

LEGO® városépítés:

Keltsd életre saját LEGO® városod! Játszóházunkban a gyerekek megépíthetik egyedi tervezésű LEGO® városukat, melyet egy vonat pálya vesz körül, így a kedvükre alakított környezetet mozgásba is hozhatják. A gyerekek kreativitásának teret adva készíthetnek házakat, alagutakat, járműveket és a város lakóit, a LEGO® minifigurákat is elhelyezhetik a terepasztalon. Sok móka és játszva tanulás jellemzi ezt a közkedvelt programot.

Ékszerkészítés

Zsetonos programok

Teljesítsd a küldetést és szerezd meg az ajándékot! A Kockajáték zsetonokkal a résztvevők több érdekes és izgalmas feladatban is kipróbálhatják magukat, animátoraink segítségével. A játékban egy-egy konkrét feladatot kell teljesíteni, a megoldáshoz viszont ügyességre és leleményességre lesz szükség. A kihívások során a játékos lehet Szuperhős vagy akár Nexo Lovag. A feladatok sikeres teljesítését követően természetesen az ajándék sem maradhat el.

Színes kavalkád - kreatív építés

DUPLO sarok

A legkisebbeket külön a számukra kialakított játszórésszel várjuk. Itt aztán szabad az építés a kis kezek számára! Ez a program remek kikapcsolódást nyújt a kisgyermekes családoknak, akik szabadon kipróbálhatják a legújabb DUPLO játékokat. Természetesen a szülők is beszállhatnak az építésbe, mert a közös építés garantáltan hatalmas élmény a gyerkőcöknek és a felnőtteknek egyaránt.