Campona KockaPark lego kiállítás

Játszóház

TEDD PRÓBÁRA A FANTÁZIÁD!

Az igazi játék élményhez több asztalon biztosítjuk a több tízezer LEGO® kockát és az építéshez az ötlet kártyát, élmény programokkal, vonat és autóvezetéssel tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.

Mivel vár a LEGO játszóház?

Mivel nem vagyunk egyformák, egy egyszerű ház vagy épp egy betű megépítése mindannyiunknak mást jelent és ez így van jól, nem beszélve a gyerekekről, akiknek ezer és ezer ötletük van arra vonatkozólag, hogy milyen pl. egy állatkert, egy fa vagy épp egy kutyus.

lego játszóház kockapark
lego játszóház

Több órás szórakozási lehetőség a LEGO játszóházban

A gyermekek kipróbálhatják magukat vonatvezetésben és autóirányításban, illetve Technic-termünkben a már nagyobb, komolyabb lurkók figyelmét is le tudjuk kötni, ahol motoros, mechanikus építményeink várják őket.

A nagyvárosi terepasztalon található LEGO vonatok egy része a közönség által is irányítható, így egy rendkívül izgalmas környezetben hozhatják mozgásba őket a gyermekek vagy felnőtt látogatóink. A legkisebbeket pedig a DUPLO sarokban a nagyobb kockák és a LEGO színezők várják.

  • Több asztalon korlátlan LEGO építés
  • Élmény építés, azaz zsetonos programok
  • Technic autóvezetés
  • Vonat vezetés
  • Duplo sarok a kicsiknek

Egész évben nyitva tartó kiállításunk és játszóházunk minden korosztály számára ideális kikapcsolódás. A belépéskor kapott karszalaggal a KockaPark területe egész nap szabadon látogatható.

X