Campona KockaPark lego kiállítás

Campona KockaPark

Hogy is alakult ki a KockaPark?

Egy álomként indult, melyből először 13 éve egy kis, családi LEGO bolt született a 2. kerületben. A LEGO bolt köré alakult LEGO építő klub építményeiből születtek az első utazó KockaShow kiállításaink, majd elindultak nyári táboraink is. 2017-ban született meg a KockaPark állandó kiállításunk a Campona bevásárló központban.

dot

2011 Kockajáték Bolt LEGO Bolt a 2. kerületben

dot

2012 Kockajáték Klub LEGO építő klub, közösség

dot

2013 Kockajáték Kiállítások kezdete LEGO táborok indulása

dot

2014 KockaShow Utazó kiállítás

dot

2017 KockaPark Állandó LEGO kiállítás

campona kockapark
LEGO belvárosi forgatag

Miért a Campona KockaPark?

Év mindennapján nyitva levő interaktív kiállítás vagyunk, ahol a LEGO-ból készült jelenetek életre kelnek. A játszóházban LEGO vonat és autóvezetésen túl pecsétgyűjtő játékban lehet részt venni és a tengernyi LEGO kockából csak a képzelet szab határt az építésnek.

A belépőjegy mellé külön megvásárolható a „Zsetonos programokon” való részvétel is, amelynek a végén az ajándék haza vihető.

Ami vezérel minket

Élményekben gazdag családi programokat teremtünk, hogy több generáció is egyszerre szerezhessen maradandó emlékeket.

Értéknek tartjuk vendégeink igényeit, visszajelzéseit és tudatosan folyamatos, tartós partner kapcsolatokban gondolkodunk.

KockaJáték Klub

Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkottak a sokféle építőelemből.

Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, az egyedülálló alkotások mellett a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

LEGO city építés
LEGO shop ajándékbolt

LEGO® Shop - Ajándékbolt

Ajándékboltunkban várunk mindenkit szerettel LEGO tartozékokkal, figurákkal, készletekkel és  különböző LEGO kincsekkel, melyek megvásárolhatóak a kiállításra való belépéstől függetlenül is.

Csapatunk

Képzett eladó és animátor csapatunk mindenben a segítségedre lesz, ha kérdésed lenne!

Szentendre lego killítás

LEGO kiállítás szervezés

Szervezett kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is egyaránt remek kikapcsolódást biztosít. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több ezer látogató fogadása esetén is. Akár 2000nm-es helységet is meg tudunk tölteni, vagy kisebb tematikus kiállítások installálását is tudjuk vállalni.

játszóház kitelepülés Családi karácsonyfa építés

LEGO játszóház kitelepülés

Az igényektől függően – lehet egy kisebb kreatív kuckó vagy egy hatalmas játszótér, bármi is legyen a választás az igazi játékélményhez biztosítjuk az alapanyagot! Több tízezer LEGO kockával és ötletes programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.

Friss Híreink

Aktualitások, akciók, bejelentések

Mammut KockaShow

Mammut KockaShow

Látogass el a Mammut KockaShow-ra – Egy Igazi Kreatív Birodalomba! 2015-ben a KockaShow elindult Mammutból az országhódító körútjára, hogy Magyarország számos pontját…

lego nárcisz

Anyák napja

LEGO nárcisz építés anyák napja alkalmából!  A programhoz a belépő mellé kérjetek zsetont (felár ellenében). A megépített nárciszokat haza lehet vinni!.A programra…

lego húsvét

Húsvéti kalandok

Idén húsvétkor tarts velünk egy tojásos kalandra! Látogass el hozzánk 2023. április 4. és 10. között, és légy részese egy tojásépítő akciónak! Animátoraink…

PARTNEREINK

Online jegyértékesítés

A belépőjegyek megváltása belépést biztosít a KockaPark kiállítás területére, és feljogosít a területen lévő játékok és szolgáltatások igénybevételére, melyek közül néhányra (ezek a zsetonos programok) kiegészítő jegyet kell váltani! A belépőjegy árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Pénztárunknál készpénzzel, bankkártyával és az OTP SZÉP kártya szabadidő zsebén lévő összeggel is fizethetnek. A kapott karszalaggal szabadon ki-be járkálhatnak a vendégeink, ha a mosdót szeretnék használni vagy éppen ebédelni mennének ki.

X