KIÁLLÍTÁSUNK
KOCKAJÁTÉK KLUB

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.


Kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is szól. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is.

20+ Profi LEGO építő

Építőink különböző témákban jeleskednek: a városépítők, a vonatosok, a történelmi és fantasy témák megszállotjai mellett a Technic csodák alkotói és a lányok világában építők is szép számban képviseltetik magukat.

25+ LEGO installáció

Egyedülálló irányítható LEGO® terepasztalok, LEGO® Technic csodák, diorámák, történelmi jelenetek.

campona kockapark lego terepasztal

Miért a Campona Kockapark?

Mert Magyarország legnagyobb LEGO® közösségét összefogó és egész évben nyitva tartó kiállításunk és játszóházunk minden korosztály számára ideális kikapcsolódás. Itt minden generáció megtalálja a számára legizgalmasabb látnivalót, vagy programot. Míg a kisebbek elmélyülnek a LEGO® közismert témáiban vagy a mesék birodalmába, addig a nagyobbak alámerülhetnek a fantasy, a II. világháború, a filmek vagy akár a történelmi alkotások világába.

Játszóházunkban az igazi játékélményhez biztosítjuk az alapanyagot, több tízezer LEGO® kockával és ötletes programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig. Csoportok számára kedvezményes belépőjegyet biztosítunk és igény szerint tárlatvezetést, csoportos foglakozásokat, építőversenyeket szervezünk. Lehetőség van gyerekzsúr, születésnapi buli szervezésére és természetesen céges csapatépítő feladatok elvégzésére.

A belépőjegy mellé külön vásárolható a Zsetonos programokon való részvétel, ahol több érdekes és izgalmas feladatban is kipróbálhatják magukat, animátoraink segítségével. A játékban egy-egy konkrét feladatot kell teljesíteni, a megoldáshoz viszont ügyességre és leleményességre lesz szükség. Az elkészült művet pedig hazavihetik!

Csapatunk

Képzett, profi csapatunk mindenben a segítségedre lesz!

campona kockapark csapat

Szervezők

A Kockajáték Klub többéves tapasztalattal szervez LEGO® kiállításokat, rendezvényeket országszerte.
A magas színvonalú kiállításainkhoz szükséges hátteret a legnagyobb hazai LEGO® klub, a saját bolt és kiállítási eszközeink biztosítják, mellyel garantáltan a legmagasabb színvonalon tudjuk prezentálni az érdeklődők számára.

campona kockapark csapat

Animátorok

A Kockajáték zsetonos programokban különféle érdekes feladatban próbálhatjátok ki magatokat, ebben maximálisan számíthattok animátoraink segítségére.
Születésnapi zsúrokon animátoraink közös játékokat szerveznek, csapatépítő tréningeken segédkeznek az egyes feladatok levezénylésében.

campona kockapark csapat

Építők

A Kockajáték klub tagjainak és egyéb hazai és külföldi klubok meghívott kiállítóinak munkái teszik teljessé kiállításunkat. Építőink különböző témákban jeleskednek: a városépítők, a vonatosok, a történelmi és fantasy témák megszállottjai mellett a Technic csodák alkotói és a lányok világában építők is szép számban képviseltetik magukat.

kockapark eladók

Eladók

A KockaPark ajándékboltban a LEGO® világában otthonosan mozgó eladóktól vásárolhatsz. Akár egy régi készletet vagy speciális alkatrészt akár egy ritka figurát keresel, bizton számíthatsz eladóink segítségére.
A KockaPark ajándékboltjában minifigurák, apró kiegészítők és készletek között válogathatnak a látogatók.

campona kockapark csapat

Szervezők

A Kockajáték Klub többéves tapasztalattal szervez LEGO® kiállításokat, rendezvényeket országszerte. A magas színvonalú kiállításainkhoz szükséges hátteret a legnagyobb hazai LEGO® klub, a saját bolt és kiállítási eszközeink biztosítják, mellyel garantáltan a legmagasabb színvonalon tudjuk prezentálni az érdeklődők számára.

campona kockapark csapat

Animátorok

A Kockajáték zsetonos programokban különféle érdekes feladatban próbálhatjátok ki magatokat, ebben maximálisan számíthattok animátoraink segítségére. Születésnapi zsúrokon animátoraink közös játékokat szerveznek, csapatépítő tréningeken segédkeznek az egyes feladatok levezénylésében.

campona kockapark csapat

Építők

A Kockajáték klub tagjainak és egyéb hazai és külföldi klubok meghívott kiállítóinak munkái teszik teljessé kiállításunkat. Építőink különböző témákban jeleskednek: a városépítők, a vonatosok, a történelmi és fantasy témák megszállottjai mellett a Technic csodák alkotói és a lányok világában építők is szép számban képviseltetik magukat.

kockapark eladók

Eladók

A KockaPark ajándékboltban a LEGO® világában otthonosan mozgó eladóktól vásárolhatsz. Akár egy régi készletet vagy speciális alkatrészt akár egy ritka figurát keresel, bizton számíthatsz eladóink segítségére. A KockaPark ajándékboltjában minifigurák, apró kiegészítők és készletek között válogathatnak a látogatók.

Ajánlatunk cégek, szervezetek számára

Szentendre lego killítás

LEGO kiállítás szervezés

Szervezett kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is egyaránt remek kikapcsolódást biztosít. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is. Akár 2000nm-es helységet is meg tudunk tölteni, vagy kisebb tematikus kiállítások installálását is tudjuk vállalni.

Családi karácsonyfa építés

LEGO játszóház kitelepülés

Az igényektől függően – lehet egy kisebb kreatív kuckó vagy egy hatalmas játszótér, bármi is legyen a választás az igazi játékélményhez biztosítjuk az alapanyagot! Több tízezer LEGO kockával és ötletes programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.

lego csapatepito

LEGO csapatépítő tréning

A tréningen résztvevők azonnal rá tudnak hangolódni a feladatokra, így sokkal hatékonyabban képesek teljesíteni a kihívásokat. Kreatív feladatainkon modellezni tudjuk az egymás közti kommunikációt, a csapatban történő munkát, vagy éppen a beosztottak felé történő kommunikációt és annak nehézségeit.

Online jegyértékesítés

A belépőjegyek megváltása belépést biztosít a KockaPark kiállítás területére, és feljogosít a területen lévő játékok és szolgáltatások igénybevételére, melyek egy részére (zsetonos programok) kiegészítő jegyet kell váltani!