Campona KockaPark lego kiállítás

Kajla program

Fedezd fel Kajlával a KockaParkot!

A Kajla program egy olyan élménygyűjtő turisztikai játék, ahol Magyarország nevezetességeit, csodás látnivalóit lehet a gyermekek szempontjából és igényeiknek megfelelően felfedezni és rácsodálkozni. A vidám országjáráshoz egy útlevelet is kapnak a gyerekek, ahol pecséteket összegyűjtve értékes ajándékokat –és persze szuper élményeket – nyerhetnek.

Kajla kutyának ma építeni támadt kedve. Igaz, nem téglából, habarcsból, hanem a mindenki által jól ismert LEGO kockákból szeretett volna egy kis házat építeni magának, így betért a KockaParkba, ahol annyi kalandba keveredett a hajókon élő kalózokkal, a vadnyugati városban élő cowboyokkal és a többi őt vizslató Disney mesefigurával, hogy elbújt valahova, hogy kipihenje a fáradalmakat.

kajla program

Igen, ám, de hova bújt ez a szertelen kis magyar vizsla?

Gyertek, keressétek meg nálunk a KockaPark területén lévő számtalan hatalmas LEGO építmény között, közben pedig ismerkedjetek meg a jól ismert mese- és kalandfilmek főszereplőivel és próbáljátok ki ügyességetek, kreativitásotok a sok ezer LEGO kocka között, hisz mi itt a KockaParkban építünk a fantáziátokra!

Hol vagy Kajla?
kajla kedvezmény

Belépőjegyünkből 20 % kedvezményt biztosítunk

A Kajla útlevelet felmutató gyerkőcöknek és az őket kísérő felnőtteknek is, hisz építeni együtt a legjobb! A Kajla útlevélben mi is szaporítjuk a pecsétek számát, kérjétek azt pénztárunknál!

X