Campona KockaPark lego kiállítás

Kiállítás szervezés

Kiállítás szervezés, kitelepülés

Szervezett kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is egyaránt remek kikapcsolódást biztosít. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több ezer látogató fogadása esetén is. Akár 2000nm-es helységet is meg tudunk tölteni, vagy kisebb tematikus kiállítások installálását is tudjuk vállalni.

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből.

Győri KockaShow 2024

KockaShow utazó kiállítás

Csapatunk többéves tapasztalattal szervez LEGO® kiállításokat, országszerte. Az ehhez szükséges hátteret és infrastruktúrát a legnagyobb hazai LEGO® klubbal, saját bolttal és saját tulajdonú kiállítási eszközökkel tudjuk biztosítani.

Bármely korosztálynak

Szervezett kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is egyaránt remek kikapcsolódást biztosít.

Akár 2000m2 tele LEGO®-val

Az igényesen előkészített, leszőnyegezett helyszíneket mobilizálható diorámákkal igazítjuk a helyi adottságokhoz, legfeljebb 2000m2-ig. Kisebb helyszínen tematikus kiállítások installálását is tudjuk vállalni.

Kiknek ajánljuk?

Programunkat ajánljuk megnyitókra, bemutatókra, céges rendezvényekre, családi napokra. Igény szerint a kiállítási anyagok interaktívvá tehetők főleg ha mellé még a játszóházunk is kitelepül.

GALÉRIA

X