Campona KockaPark lego kiállítás

Campona KockaPark látnivalók, képek

Magyarország legnagyobb LEGO® közösségét összefogó és egész évben nyitva tartó kiállításunk és játszóházunk minden korosztály számára ideális kikapcsolódás. Itt minden generáció megtalálja a számára legizgalmasabb látnivalót, vagy programot. Amikor párok, családok, csoportok érkeznek, együtt nézik meg a szemkápráztató kiállítást és ez alapján inspirálódva ülnek le a tengernyi szabadon felhasználható kocka és alkatrész közé, hogy közösen alkossanak, építsenek, hozzanak létre valami újat és élvezzék az alkotás örömét.

 

Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket, filmjeleneteket, diorámákat, életképeket illetve megannyi érdekes látnivalót alkottak a sokféle építőelemből. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai képezik kiállításunk alapját, folyamatosan bővítve azt.

Csaladbarat-hely

Jegyértékesítés

Belépőjegyet a helyszínen lehet megváltani, mely a KockaPark kiállítás területére érvényes, és feljogosít a területen lévő játékok és szolgáltatások igénybevételére, melyek egy részére (zsetonos programok) kiegészítő jegyet kell váltani!