Campona KockaPark lego kiállítás

TEDD PRÓBÁRA A FANTÁZIÁD!

LEGO játszóház vár a csodás és inspiráló LEGO terepasztalok megtekintése után, mely egy tökéletes kikapcsolódás, ahol próbára teheted fantáziád! A kiálítás után szinte mindenkinek kedve szottyan kipróbálni az alkotás izgalmas folyamatát, amikor is csak a fantáziánkra támaszkodva hozhatunk valamit létre LEGO kockákból

lego játszóház kockapark

Mivel vár a LEGO játszóház?

Mivel nem vagyunk egyformák, egy egyszerű ház vagy épp egy betű megépítése mindannyiunknak mást jelent és ez így van jól, nem beszélve a gyerekekről, akiknek ezer és ezer ötletük van arra vonatkozólag, hogy milyen pl. egy állatkert, egy fa vagy épp egy kutyus.

Az igazi játék élményhez biztosítjuk az alapanyagot, több tízezer LEGO® kockával és ötlet kártyákkal, élmény programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.

Több órás szórakozási lehetőség a LEGO játszóházban

A gyermekek kipróbálhatják magukat vonatvezetésben és autóirányításban, illetve Technic-termünkben a már nagyobb, komolyabb lurkók figyelmét is le tudjuk kötni, ahol motoros, mechanikus építményeink várják őket.

A kreatív építés során életre kelthetik saját LEGO® városukat, melyet egy vonat pálya vesz körül, így a kedvükre alakított környezetet mozgásba is hozhatják.

Xbox játékainkkal pedig kicsik és nagyobbak is egyaránt ügyeskedhetnek, melyeken izgalmas LEGO® játékokat próbálhatnak ki a gyerkőcök, mint például a Harry Potter®, Minecraft®, Jurassic World®, LEGO City®. A legkisebbeket pedig a DUPLO sarokban a nagyobb kockák és a LEGO színezők várják.

Egész évben nyitva tartó kiállításunk és játszóházunk minden korosztály számára ideális kikapcsolódás. A belépéskor kapott karszalaggal a KockaPark területe egész nap szabadon látogatható.

Kérdése van? Küldjön üzenetet nekünk!

    Csaladbarat-hely