Campona KockaPark lego kiállítás

LEGO játszóház

TEDD PRÓBÁRA A FANTÁZIÁD!

LEGO játszóház vár Budapesten a Campona KockaParkban. A csodás és inspiráló LEGO terepasztalok megtekintése után, egy tökéletes kikapcsolódás. Próbára teheted saját és gyermeked fantáziáját! A kiálítás után szinte mindenkinek kedve szottyan kipróbálni az alkotás izgalmas folyamatát, amikor saját ötletre támaszkodva hozhatunk létre valamit LEGO kockákból.

lego játszóház kockapark

Mivel vár a LEGO játszóház?

Mivel nem vagyunk egyformák, egy egyszerű ház vagy épp egy betű megépítése mindannyiunknak mást jelent és ez így van jól, nem beszélve a gyerekekről, akiknek ezer és ezer ötletük van arra vonatkozólag, hogy milyen pl. egy állatkert, egy fa vagy épp egy kutyus.

Az igazi játék élményhez biztosítjuk az alapanyagot, több tízezer LEGO® kockával és ötlet kártyákkal, élmény programokkal tesszük felejthetetlenné az eseményt, így minden résztvevő kedvére építhet, játszhat kifulladásig.

Több órás szórakozási lehetőség a LEGO játszóházban

A gyermekek kipróbálhatják magukat vonatvezetésben és autóirányításban, illetve Technic-termünkben a már nagyobb, komolyabb lurkók figyelmét is le tudjuk kötni, ahol motoros, mechanikus építményeink várják őket.

A nagy városi terepasztalon található LEGO vonatok egy része a közönség által is irányítható, így egy rendkívül izgalmas környezetben hozhatják mozgásba őket a gyermekek vagy felnőtt látogatóink. A legkisebbeket pedig a DUPLO sarokban a nagyobb kockák és a LEGO színezők várják.

Egész évben nyitva tartó kiállításunk és játszóházunk minden korosztály számára ideális kikapcsolódás. A belépéskor kapott karszalaggal a KockaPark területe egész nap szabadon látogatható.

Kérdése van? Küldjön üzenetet nekünk!

    Csaladbarat-hely