Campona KockaPark lego kiállítás

LEGO® kiállítás

Kiállítás szervezés, kitelepülés

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből.

lego kiállítás kitelepülés

Csapatunk többéves tapasztalattal szervez LEGO® kiállításokat, országszerte. Az ehhez szükséges hátteret és infrastruktúrát a legnagyobb hazai LEGO® klubbal, saját bolttal és saját tulajdonú kiállítási eszközökkel tudjuk biztosítani, hogy kiállításainkat garantáltan a legmagasabb színvonalon prezentálhassuk. Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai széles repertoárt képeznek, az egyedülálló alkotások mellett a legnépszerűbb témákat is felsorakoztatva.

Bármely korosztálynak

Szervezett kiállításaink kicsiknek, nagyoknak és a családoknak is egyaránt remek kikapcsolódást biztosít. A programok izgalmas, tartalmas élményt nyújtanak, akár több tízezer látogató fogadása esetén is.

Akár 2000m2 tele LEGO®-val

Az igényesen előkészített, leszőnyegezett helyszíneket mobilizálható vitrinekkel igazítjuk a helyi adottságokhoz, legfeljebb 2000m2-ig. Kisebb helyszínen tematikus kiállítások installálását is tudjuk vállalni.

Kiknek ajánljuk?

Programunkat ajánljuk megnyitókra, bemutatókra, céges rendezvényekre, családi napokra, ahol cél a nagy látogatószám generálása. Igény szerint a kiállítási anyagok interaktívvá tehetők, így a látogatók is bevonhatók játékos kreatív programokba. Még tartalmasabb szórakozást biztosít, ha kiállítási anyagunk mellé LEGO játszóházunk is kitelepülésre kerül.