JÁTSSZ, ÉPÍTS, FIGYELJ ÉS IRÁNYÍTS a LEGO forgatagban!

Élményprogram kicsiknek és nagyobbaknak.

A játék nem csupán önfeledt időtöltés a gyermekek számára, hanem fejlődésük, kreativitásuk kibontakozásának lehetősége, kaland, izgalmakkal teli kihívás, sikerélmény és a versenyszellem fejlesztése is egyben.

pecsétgyűtő

Mi is ez a pecsétgyűjtő élményprogram?

Egy kalandokkal és mókával teli „kihívás”, melynek teljesítése jutalommal jár.  A családdal érkező gyerkőcök kapnak egy kártyát, melyre összesen 8 db pecsétet gyűjthetnek össze a kiállítás területén belül, amit az animátorok fognak adni a játékos feladatok teljesítése után.

A játék sokkal többet jelent a gyermekek számára! Fejlődést, kreativitásuk kibontakozásának lehetőségét, egy kis kalandot, izgalmakkal teli kihívások legyőzését, sikerélményt és a versenyszellem hátborzongatóan jó érzését.

Az élményprogram állomásai

élményprogram kvíz

Kvízlap

A kasszánál kapott kvízlap kitöltéséért jár 1db pecsét, mely akár – még egy későbbi sorsolás alkalmával – újabb ajándékkal kecsegtethet.

élményprogram vonatvezetés

Autóvezetés és vontatirányítás

Pecsét jár a LEGO® Technic autó vezetésért, valamint egy kis vonat irányításért, melyet a játszóházban kialakított vasútpályán, egy minivároson keresztül lehet átvezetni.

élményprogram rohamosztagos keresése

Keresd meg a kakukktojást

A számtalan építmény között ún. kakukktojásokat helyeztünk el, ha legalább kettőt sikerül fülön csípni, máris jár a következő pecsét.
A kakukktojás a rohamosztagos figura, aki jelenleg az alábbi helyeken bukkan fel:a 6-os villamos megállójában a Nyugati előtt, a Budai vár előtt a szobornál, a székesegyház bejáratánál, a hullámvasúton, a western városban, a partraszállás jelenetben, a Technic golyóadogató tetején,A „Tiszta Amerika” jelenet darujának tetején.

blank

Xbox játék vagy színező

A következő állomás sokak kedvence az Xbox, melyen különböző, LEGO®-s játékokkal – Harry Potter, Jurassic Park vagy a Minecraft – „kockulhatnak” kicsit a gyerekek. Kisebbeknek színezésért is járhat pecsét.

élményprogram ötletkártya

Építs ötletkártya segítségével

Ha már LEGO®, akkor mi is lehetne más a következő 2 állomás, mint az építés? Ezek közül egyet a játszóház területén található ötletkártyák valamelyike alapján kell elkészíteni, a másik pedig szabad építés.

élményprogram lego építés

Ügyesség és leleményesség a fantáziára bízva

Az utolsó – és az egyetlen fizetős – feladat, az élmény-építős játék. Ezen belül több opció közül is választhatnak a lurkók, melyikben szeretnék kiélni fantáziájukat. Lehet ez például tündérhajó, kisállat játszótér, vagy éppen egy Star Wars-os droid megépítése, de végigmehetnek a Batman-es kalandpályán is. A megépített alkotást haza lehet vinni!

Jól hangzik ugye?

Akinek sikerül mind a 8 pecsétet összegyűjteni, az a shop részen választhat magának egy - maximum 1000 Forint értékű - kisállatot vagy – más akcióval nem összevonhatóan – 10% kedvezményt az üzletünkben kapható készletek árából.

élményprogram

(Az élmény-építős játék választékban többször történik változás a rendelkezésre álló alkatrészek függvényében,
így – ahogy szokták mondani – a „műsorváltoztatás jogát fenntartjuk”.)

Leg Godt! – azaz jó játszást, jó játékot kívánunk mindenkinek!

Kérdése van? Küldjön üzenetet nekünk!

Csaladbarat-hely