Campona KockaPark lego kiállítás

Pecsétgyűjtő élményprogram

JÁTSSZ, ÉPÍTS, FIGYELJ ÉS IRÁNYÍTS a LEGO forgatagban!

Élményprogram kicsiknek és nagyobbaknak.

A játék nem csupán önfeledt időtöltés a gyermekek számára, hanem fejlődésük, kreativitásuk kibontakozásának lehetősége, kaland, izgalmakkal teli kihívás, sikerélmény és a versenyszellem fejlesztése is egyben.

pecsétgyűtő

Mi is ez a pecsétgyűjtő élményprogram?

Egy kalandokkal és mókával teli „kihívás”, melynek teljesítése jutalommal jár.  A családdal érkező gyerkőcök kapnak egy kártyát, melyre összesen 8 db pecsétet gyűjthetnek össze a kiállítás területén belül, amit az animátorok fognak adni a játékos feladatok teljesítése után.

A játék sokkal többet jelent a gyermekek számára! Fejlődést, kreativitásuk kibontakozásának lehetőségét, egy kis kalandot, izgalmakkal teli kihívások legyőzését, sikerélményt és a versenyszellem hátborzongatóan jó érzését.

Az élményprogram állomásai

élményprogram kvíz

Kvízlap

A kasszánál kapott kvízlap kitöltéséért jár 1db pecsét, mely akár – még egy későbbi sorsolás alkalmával – újabb ajándékkal kecsegtethet.

Lego-city

Autóvezetés és vontatirányítás

Egy-egy pecsét jár a LEGO® Technic autó vezetésért, valamint vonat irányításért, amit az izgalmas nagyvárosi terepasztalon található vasútvonalon lehet teljesíteni.

élményprogram rohamosztagos keresése

Keresd meg a kakukktojást / színező

A számtalan építmény között ún. kakukktojásokat helyeztünk el, ha legalább kettőt sikerül fülön csípni, máris jár a következő pecsét. Kisebbeknek színezésért is járhat pecsét.

Xbox játék vagy színező

A következő állomás sokak kedvence az Xbox, melyen különböző, LEGO®-s játékokkal – Harry Potter, Jurassic Park vagy a Minecraft – „kockulhatnak” kicsit a gyerekek. Kisebbeknek színezésért is járhat pecsét.

élményprogram ötletkártya

Építs ötletkártya segítségével

Ha már LEGO®, akkor mi is lehetne más a következő 2 állomás, mint az építés? Ezek közül egyet a játszóház területén található ötletkártyák valamelyike alapján kell elkészíteni, a másik pedig szabad építés.

élményprogram lego építés

Ügyesség és leleményesség a fantáziára bízva

Az utolsó – és az egyetlen fizetős – feladat, az élmény-építős játék. Ezen belül több opció közül is választhatnak a lurkók, melyikben szeretnék kiélni fantáziájukat. Lehet ez például tündérhajó, kisállat játszótér, vagy éppen egy Star Wars-os droid megépítése, de végigmehetnek a Batman-es kalandpályán is. A megépített alkotást haza lehet vinni!

Jól hangzik ugye?

Akinek sikerül mind a 8 pecsétet összegyűjteni, az a shop részen egy palettából választhat magának maximum 1000 Forint értékű kisállatot vagy 20% kedvezményt kaphat a shopban található figurák, kisállatok, alkatrészek, kiegészítők árából (más akcióval nem összevonható).

élményprogram

(Az élmény-építős játék választékban többször történik változás a rendelkezésre álló alkatrészek függvényében,
így – ahogy szokták mondani – a „műsorváltoztatás jogát fenntartjuk”.)

Leg Godt! – azaz jó játszást, jó játékot kívánunk mindenkinek!

Kérdése van? Küldjön üzenetet nekünk!

    Csaladbarat-hely