Campona KockaPark lego kiállítás

Őrületesen jó farsang a KockaParkban

farsangi lego maszk

Őrületesen jó farsang a KockaParkban

A farsangi hangulatot kedvezményekkel fűszerezzük a Campona KockaParkban, hogy a jókedv és a lelkesedés garantált legyen!

Ki mondja, hogy a farsang a gyermekek számára tartogathat csak igazi élményeket? Eljött az ideje, hogy a kisebb lurkók mellett most a felnőttek is újra gyerekbőrbe, jobban mondva bármilyen jelmezbe bújjanak, és kijátsszák magukból a mindennapokat! De nézzük is meg, pontosan milyen kalandokra hív minket a korhatárok nélküli játék legszuperebb helyszíne?

lego-maszk

Egészen február 25.-ig minden hétköznap idelátogató gyermeket megajándékozunk egy LEGO® „kocka maszkkal”. De ezzel nincs vége! A különleges játékbirodalom további élményeket rejt számukra ebben az időszakban. A KockaPark játszóházában LEGO® maszképítés mellett kivágható farsangi maszk-színezők is várják a kicsiket, ráadásul az épített LEGO műveket haza is lehet vinni „kilós” áron.

És most jön a legjobb! Aki ezen a hétvégén, vagyis február 19.-én vagy 20.-án jelmezben érkezik, az 20% kedvezményben részesül a jegy árából. Bizony, ez a felhívás nem csak a gyerekeknek szól! Kicsiknek és nagyoknak ugyanolyan szórakozást jelenthet egy kis beöltözős bolondozás, úgyhogy vegyük elő kreativitásunkat és gyermeki énünket, és éljük át maximálisan a farsangi hangulatot!

Akár családdal, akár barátokkal érkezünk, az biztos, hogy a KockaPark igazán felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. A jelmezek és a farsangra kiélezett játékok mellett pedig ne felejtsük el átadni magunkat a LEGO® amúgy is mindig lenyűgöző világának! Hiszen itt újra gyerek lehet mindenki. A nagyobb, 10 fő feletti csoportok tárlatvezetést is igényelhetnek a kiállításon.

Csatlakozz a Facebook eseményünkhöz!

Oszd meg velünk, hogy neked milyen LEGO maszkot sikerült készítened

Facebook
Pinterest
Twitter