Campona KockaPark lego kiállítás

Fergeteges gyerekbuli a Camponában!

gyerekbuli a camponában

Fergeteges gyerekbuli a Camponában!

Ezt nem érdemes kihagyni!

A Campon Kockapark és a Campona Játszóház egy életreszóló kalandra hívja a 7 és 12 év kor közötti gyerekeket. A Star Wars tematikájú gyerekbuli végén akár aludni is maradhatnak a lurkók, ami még nagyobb élményt jelenthet számukra. És persze a szüleik is kaphatnak így egy szabad estét…

Ha kicsit belefáradtunk a szürke hétköznapokba. Vagy, ha idejét sem tudjuk, mikor voltunk vacsorázni egyet kettesben. Ha már nem is rémlik, milyen elnyújtózni a kanapén minden kötelezettség nélkül, vagy éppen moziban lazítani egyet életünk párjával. Esetleg szívesen találkoznánk barátokkal, és gyerekzsivaj nélkül csapnánk velük egy görbe estét. Vagy csak egy kis csendes romantikára vágyunk, picit kimozdulva otthonról. Akkor a két helyszínen szervezett, akár ottalvós gyerekbulit pont nekünk találták ki!

Míg mi felhőtlenül átadhatjuk magunkat a számunkra éppen leginkább feltöltő kikapcsolódás pillanatainak, addig csemeténk egy olyan partin vehet részt, melyet örökké emlegetni fog! Így a lelkiismeret-furdalás legkisebb cseppjét sem kell éreznünk amiatt, hogy kicsit kimozdulunk, vagy éppen kipihennénk a mindennapok fáradalmait. Kell egy kis változatosság nekünk is, és a gyerekek sem járnak ezzel rosszul.

Az akár egész reggelig tartó kalandok sorozata február 16-án, 18.00 órakor veszi kezdetét, és másnap reggel 8.00 órakor ér véget. Ez idő alatt számtalan, jobbnál jobb szórakozási lehetőség várja a gyerekeket. Lesz itt játékos vetélkedő, kincskeresés, gyerekdiszkó, majd a finom vacsora után újabb felfedezések várnak rájuk. A KockaPark nappal is nagyon érdekes, de éjszakai fényekben igazán lenyűgöző! Közben mindenki kiélheti kreativitását egy Star Wars droid megépítésében – természetesen LEGO építőelemekből -, melyet aztán magával is vihet majd mindenki, hogy otthon is emlékeztesse valami őket erre a szuper bulira. Alvás előtt még filmvetítés is várja a gyerkőcöket, másnap pedig egy finom reggeli után veszünk búcsút azoktól, akik aludni is maradtak.

lego jatszóház

És, hogy mindez mennyibe kerül? Az biztos, hogy jobban járunk, mint egy bébiszitter kifizetésével, főleg, ha az éjszakát is belevesszük a programba. Az ár 4 órás időtartamra 5.990.-/fő, ottalvósan pedig 8.000.-/fő. Ebben a fent leírt fergeteges programokon, ajándékon és ellátáson kívül természetesen benne foglaltatik a folyamatos felügyelet is. Ezen kívül pedig kapunk még 1-1 db 20% kedvezményt biztosító, hétköznapi napra szóló belépőjegyet is, melyet a Campona-KocakParkba és Campona játszóházba használhatunk fel a kiállítástól 2 hónapig.

A két helyszínen megrendezésre kerülő, élménydús program tehát nem csak a gyerekek szempontjából éri meg. Ők új barátokkal, felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a legmenőbb gyerekpartin, melyen valaha részt vettek. Mi pedig kifújhatjuk magunkat egy kicsit, és feltöltődhetünk, hogy aztán újult erővel vessük bele magunkat a hétköznapokba – talán egy kicsit nagyobb mosollyal!

További részletek

Időpont: 2019. február 16-17
Jelentkezési határidő: 2019. február 15. 19:00 óráig a Campona Kockaparkban, a teljes díj megfizetésével
Korosztály: 7-12 év
Maximális létszám: 35 fő

Jelentkezés

A gyermekbuli előzetes jelentkezéshez kötött, jelentkezni a info@kockapark.com és a Campona Kockaparkban lehet személyesen.
Szükséges információk: résztvevő neve és életkora; szülő/gondviselő neve elérhetőségei (email cím + telefonszám, számlázási cím) - Számlaigényüket, kérjük, előre jelezzék!

Árak

4 órás gyermekbuli: 5.990,- / fő

Egy éjszakás kaland: 8.000,- / fő

>> Tesókedvezmény 10% <<

Tartalma:
- Campona-KockaPark és Campona Játszóház belépő
- Interaktív élményóra
- Star Wars LEGO program: izgalmas éjszakai felfedezőtúra a kivilágított, néhol mozgó Legó építmények világában.
- Gyermek által épített droid ajándékba
- 4-12 órás felügyelet
- Vacsora
- Reggeli az ottalvósoknak 😉
- 1-1 db 20% kedvezményt biztosító, hétköznapi napra szóló belépőjegy a Campona-KocakParkba és Campona játszóházba, mely a kiállítástól 2 hónapig felhasználható

HOZZ MAGADDAL (amennyiben az éjszakát is velünk tölti gyermeked).:

  • Tisztasági csomag (fogkefe, fogkrém, műanyag pohár, kis törülköző)
  • Váltózokni
  • Pizsama
  • Kispárna
  • Polifoam / hálózsák, takaró
  • Szükség esetén plusz élelem
  • Papucs
  • Zseblámpa, ha szeretnél

Információ: