Campona KockaPark lego kiállítás

Játékos húsvét a Campona KockaParkban

lego húsvét

Játékos húsvét a Campona KockaParkban

A nyuszi hozzánk is ellátogat!

Mindjárt itt a húsvét, és egy kicsit újra ünnepi hangulatba kerülhetünk. A gyerkőcök ezt majdnem annyira várják, mint a karácsonyt, hiszen a jó kis ajándékok mellett ismét többet lehet együtt a család. Hogyan is ünnepelhetnénk ezt jobban, mint egy fantasztikus, közös programmal, amit a család minden egyes tagja rendkívül élvezni fog?

Ha jóllaktunk a húsvéti sonkával, és egyetlen főtt tojás sem csúszik már le, akkor itt az ideje, hogy felkerekedjünk, és egy kis aktív pihenéssel folytassuk az ünnepet. Esetleg el szeretnénk menekülni a locsolók elől? Vagy egyszerűen vágyunk egy kicsit arra, hogy ne az otthonunk közepén legyenek szétszórva az építőkockák? Látogassunk el egy olyan helyre, ahol nem kell magunk után elpakolni a temérdek játékot, és nem kell foglalkoznunk azzal sem, hogy mindenki ínyére való időtöltést eszeljünk ki. Hiszen van egy hely, ahol minden adott ehhez.

A Campona KockaPark változatlan nyitvatartással várja mindazokat, akik könnyed játékkal és szórakozással szeretnék tölteni az ünnepet. A hosszú hétvége tökéletes időpont arra, hogy egy kis aktív kikapcsolódással ajándékozzuk meg csemetéinket, és persze saját magunkat is. Hiszen az itt ránk váró élmények bizony mindenkit elvarázsolnak, méghozzá korosztálytól függetlenül.

lego nyusziA nagyszerű időtöltés mellé a kicsik még ajándékot is kapnak, hiszen a nyuszi hozzánk is ellátogat. Április 21-én és 22-én minden egyes gyerekjegy mellé jár egy kis meglepetés, ami nem más, mint egy LEGO® nyuszika. Ez nem csak egy aranyos ajándék, hanem egy örök emlék is a picuroknak arról, milyen jó kis húsvéti napot töltöttek nálunk családjukkal, esetleg barátaikkal.

Érdemes tehát előre megtervezni a húsvéti kikapcsolódást, hogy egy remek élményben lehessen részünk. A szórakozás és a jókedv garantált!

Látogassatok el húsvétkor a Campona KockaPark LEGO® birodalmába és játszatok egy jót!