osztálykirándulás kiállítás

Nem csak a gyermekek fogják élvezni!

Múzeumlátogatás, kiállítások. Ezek szinte elengedhetetlen állomásai egy-egy osztálykirándulásnak, vagy városlátogatásnak, melyet családunkkal ejtünk meg. Természetesen vannak kivételek, de azért általánosságban kijelenthető, hogy ezek bizony annyira nem nyerik el a gyerekek tetszését. Legalábbis nem mindig, és egyáltalán nem tudják lekötni őket hosszabb időre. Sokszor unalmasnak érezhetik a legtöbb ilyen kötelező kitérőt.

Létezik azonban egy hely, mely nyugodtan felruházható a “gyerekparadicsom” megnevezéssel. Egy hely, ahol csak móka, kaland és játék vár mindenkit kifulladásig. Egy hely, ahol olyan kiállításokat tekinthetünk meg, melyek biztos, hogy a legkisebbek figyelmét és csodálatát éppúgy elnyerik, mint a felnőttekét. Egy hely, ahová kirándulni menő, ahol a csapat minden tagja jól érezheti magát, és ahol a család is felhőtlen kikapcsolódásra számíthat.

Ez nem más, mint a Campona épületében található KockaPark. A számos játéklehetőség és LEGO® kocka között csupa érdekesség várja az idelátogatókat. A csekélynek egyáltalán nem mondható kiállításokon olyan építményeket csodálhatunk meg, melyek nem csak lenyűgözők, de képzeletünket is szárnyra repítik. Ebben a programban biztos, hogy senki nem fog csalódni! A tárlatokon nem csupán az építés kreativitását figyelhetjük meg, hanem a technika csodáját is, hiszen számos részlet mozgással is emeli a hely varázsát.

Ha szeretnénk a gyerekeknek egy valóban emlékezetes kiruccanást szervezni, akkor keressük fel a KockaPark munkatársait. Óvodás és iskolás csoportok számára egyéni tárlatvezetést is biztosít ez a minden korosztályt lekötő, különleges hely, ahol a kiállításra mindent lehet mondani, csak éppen azt nem, hogy unalmas lenne. A kisebbek és a nagyobbak is élvezni fogják a nem mindennapi programot, ami összekovácsolja még jobban őket és pozitív impulzusokkal telíti meg a napjukat.

Építs kisautót!

Építs kisautót!

Játszóház, Zsetonos

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Lego shop

LEGO shop

Játszóház

Érdemes tehát kisebb és nagyobb csoportokkal, vagy akár a családdal, esetleg baráti társasággal is ellátogatni ide, ahol a méltán híres LEGO® garantálja szórakozásunkat. Kötelező, és a kicsik számára esetleg unalmas programok helyett legyen a játék és a kaland a középpontban. Sokkal többet tapasztalnak és tanulnak, ha élvezik is közben az egészet. Természetesen szükség van olykor olyan kulturális programokra is, melyek nem képesek feltétlenül lekötni a gyerekek figyelmét. De nem árt, ha néha könnyedebb és mulatságosabb élményekkel gazdagodhatnak.

Campona KockaPark LEGO® kiállítás és játszóház - 10 főtől csoportos kedvezményt biztosítunk!