Campona KockaPark lego kiállítás

Kiállítás, kicsit másképp

osztálykirándulás kiállítás

Kiállítás, kicsit másképp

Nem csak a gyermekek fogják élvezni!

Múzeumlátogatás, kiállítások. Ezek szinte elengedhetetlen állomásai egy-egy osztálykirándulásnak, vagy városlátogatásnak, melyet családunkkal ejtünk meg. Természetesen vannak kivételek, de azért általánosságban kijelenthető, hogy ezek bizony annyira nem nyerik el a gyerekek tetszését. Legalábbis nem mindig, és egyáltalán nem tudják lekötni őket hosszabb időre. Sokszor unalmasnak érezhetik a legtöbb ilyen kötelező kitérőt.

Létezik azonban egy hely, mely nyugodtan felruházható a “gyerekparadicsom” megnevezéssel. Egy hely, ahol csak móka, kaland és játék vár mindenkit kifulladásig. Egy hely, ahol olyan kiállításokat tekinthetünk meg, melyek biztos, hogy a legkisebbek figyelmét és csodálatát éppúgy elnyerik, mint a felnőttekét. Egy hely, ahová kirándulni menő, ahol a csapat minden tagja jól érezheti magát, és ahol a család is felhőtlen kikapcsolódásra számíthat.

Ez nem más, mint a Campona épületében található KockaPark. A számos játéklehetőség és LEGO® kocka között csupa érdekesség várja az idelátogatókat. A csekélynek egyáltalán nem mondható kiállításokon olyan építményeket csodálhatunk meg, melyek nem csak lenyűgözők, de képzeletünket is szárnyra repítik. Ebben a programban biztos, hogy senki nem fog csalódni! A tárlatokon nem csupán az építés kreativitását figyelhetjük meg, hanem a technika csodáját is, hiszen számos részlet mozgással is emeli a hely varázsát.

Ha szeretnénk a gyerekeknek egy valóban emlékezetes kiruccanást szervezni, akkor keressük fel a KockaPark munkatársait. Óvodás és iskolás csoportok számára egyéni tárlatvezetést is biztosít ez a minden korosztályt lekötő, különleges hely, ahol a kiállításra mindent lehet mondani, csak éppen azt nem, hogy unalmas lenne. A kisebbek és a nagyobbak is élvezni fogják a nem mindennapi programot, ami összekovácsolja még jobban őket és pozitív impulzusokkal telíti meg a napjukat.

Építs kisautót! Játszóház

Építs kisautót!

Építős program

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic - játszóház

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Érdemes tehát kisebb és nagyobb csoportokkal, vagy akár a családdal, esetleg baráti társasággal is ellátogatni ide, ahol a méltán híres LEGO® garantálja szórakozásunkat. Kötelező, és a kicsik számára esetleg unalmas programok helyett legyen a játék és a kaland a középpontban. Sokkal többet tapasztalnak és tanulnak, ha élvezik is közben az egészet. Természetesen szükség van olykor olyan kulturális programokra is, melyek nem képesek feltétlenül lekötni a gyerekek figyelmét. De nem árt, ha néha könnyedebb és mulatságosabb élményekkel gazdagodhatnak.

Campona KockaPark LEGO® kiállítás és játszóház - 10 főtől csoportos kedvezményt biztosítunk!