Campona KockaPark lego kiállítás

Építő verseny

Campona KockaPark KOCKA építési pályázat

A Campona KockaPark fantasztikus pályázati lehetőséget hirdet minden LEGO® szerelmes építő számára.

Kik jelentkezhetnek?

A pályázatban való részvétel nincs korhoz kötve, sem alsó-, sem felső korhatár nem szerepel a kritériumok között. Ezzel együtt fontos információ, hogy a fiatal tehetségek munkái teljes mértékben a koruknak megfelelő értékelésben részesülnek majd, hiszen tapasztalat alapján látható, hogy mekkora gyermek mire is képes ezen a területen. Tehát senki nem lehet a feladathoz túl kicsi, amennyiben ügyesen épít.

Milyen művekkel lehet pályázni?

A pályázatban való részvételhez bármilyen témát fel lehet dolgozni. Egyetlen kritérium, hogy az alkotásnak legyen egy kiindulási fényképe, ami a megépített remekmű alapjául szolgál. Ez lehet egy filmjelenet, egy festmény, akár egy használati tárgy is, mint ahogy gépjármű, háziállat vagy építmény stb. Csak a képzeletünk szabhat határt a lehetőségeknek. Jelentkezéskor természetesen a LEGO® építményükről készített képek mellé ezt a kiindulási fotót is el kell küldeni, hogy egyértelmű legyen, mi ihlette a pályamunkát.

Pályázati mű paraméterei:

  • szélesség és mélység max. 48x48-as LEGO® alaplapnak megfelelő
  • magasság maximum 35 cm.
LEGO Adidas superstar
LEGO zenekar

A pályázás menete

A versenyeztetni kívánt pályaművekről készített fényképeket (min.2, max.4 db) és az eredeti fényképet a KockaPark facebook oldalán lehet elküldeni üzenetben a név és életkor megadásával egyetemben!

  1. körös szavazás: A pályművek kikerülnek majd a közösségi oldalunkra, ahol annak függvényében, hogy mekkora népszerűségnek örvend egy-egy alkotás, szakmai zsűri fogja kiválasztani közülük a legjobb 10 pályázati munkát.
  2. körös szavazás: A legsikeresebbnek választott 10 elkészített mű helyet kap a KockaPark kiállításán, ezekre pedig a helyszínen, személyesen szavazhatnak majd a látogatók.


Mit lehet mindezzel nyerni?

A legjobb 3 helyezett értékes díjakat kap, LEGO® készlet, vagy egész éves belépő vagy szülinapi zsúr szervezése a KockaPark-ban 10 fő részére formájában.

A díjazás menete szerint először az 1. helyezett választhat majd a nyeremények közül, utána a 2. és végül a 3. helyezett lehet büszke birtokosa a jutalmának.

Pályázati munka beküldése

KockaPark facebook messenger

Beküldési határidő 2024. június 30.

X