Campona KockaPark lego kiállítás

KockaPark vélemények

Vendégeink írták

A LEGO kiálítás után szinte mindenkinek kedve szottyan kipróbálni az alkotás izgalmas folyamatát, amikor is csak a fantáziánkra támaszkodva hozhatunk valamit létre LEGO kockákból

Barbi B.
Barbi B.
Tovább olvasom
Szuper hely, igényesen kialakított utca jelenetek. Lego sarokkal, a gyerekek "mesterművei" megvásárolhatók. A személyzet is kedves, segítőkész.
G. Krisztián
G. Krisztián
Tovább olvasom
Aki szereti a LEGO -t annak kötelező!
Tóth Lászlóné
Tóth Lászlóné
Tovább olvasom
Nagyon érdekes kiállítás. Felnőttként is nagyon élveztem. A gyerekek legóból saját alkotásokat is készíthetnek amit a látogatás végén meg lehet vásárolni és hazavinni.
S. Máté
S. Máté
Tovább olvasom
Nagyon menő!! 😃Kár, hogy nekem nincs ennyi legóm 😭
K. Tamás
K. Tamás
Tovább olvasom
Jól éreztük magunkat a családdal. Köszönjük.
J. Károly
J. Károly
Tovább olvasom
Nagyon ajánlom minden gyermekes családnak és kocka kedvelönek. Remek és kedves, hozzáértö, barátságos csapat várja a látogatót.
V. Anett
V. Anett
Tovább olvasom
A kiállítás szuper, mind a város rész, mind a golyópálya és hasonló mozgalmasabb tech cuccok. Az építési lehetőség nem rossz, de ha valakinek van otthon egy nagyobb adag legója már, újat nem mutat. A személyzet kiemelkedően kedves, mindent is tudnak a legóról, a történetéről, az egyes szettekről könnyen szót értenek a gyerekekkel, mindenben segítenek, látszik, hogy szívből szeretik, amit csinálnak.
P. Panna
P. Panna
Tovább olvasom
Gyerekeknek és gyermek lelkű felnőtteknek nagyszerű. A jegy egy kicsit borsos így inkább egésznapos program, de el is lehet játszani egy egész napot.
Sz. Márta
Sz. Márta
Tovább olvasom
Nagyon tetszett! Ha gyerekekkel megy valaki kirándulni, mindenképp ajánlom. Jegy nem drága, szép kártyát is elfogadnak. Tetszett nagyon!
S. László
S. László
Tovább olvasom
Több teremnyi nagyszerű, dioráma, ömlesztett és darabos Lego kínálat. Remek élmény a felnőtteknek is!
T. Brigitta
T. Brigitta
Tovább olvasom
A személyzet tagjai kedvesek és segítőkészek voltak, külön köszönet annak a kedves férfi kollégának aki megmutatta nekem a Minnie Lego figurát kár, hogy nem lehetett megvenni. A karszalag nagyon jó dolog így egész nap ki-be lehet menni. Szerintem még visszatérünk.
K. Beáta
K. Beáta
Tovább olvasom
Nagyon kedvesek és segítőkészek az ott dolgozók. A klímáért külön köszönet. Egész napra szól a belépő. Nyugodtan ki lehet menni mosdóba, ebédelni, vásárolni és aztán vissza lehet menni. Számomra ez is nagyon pozitív. A kiállítás egészen elképesztő még felnőtt látogatóként is. Köszönjük.
A. János
A. János
Tovább olvasom
Részletgazdag terepasztalok, csak ajánĺani tudom. A nyári szünet alatt táborokat szerveznek gyerekenek szintén egy pozitívum.
D A
D A
Tovább olvasom
A Lego szerelmeseinek kötelező, hatalmas élmény. Van kalóz és hajós, városi rész, űrkutatás, Csillagok Háborúja. Elemes-motoros darabokat is meg lehet nézni működés közben, lenyűgöző a komplexitása mindegyiknek, le a kalappal. Ráadás, hogy meg lehet vásárolni azt, amit magadnak összeraksz az építkező részen. Mindenképpen személyesen kell megtapasztalni, képeken nem lehet visszaadni.
Előző
Következő

Kérdése van? Küldjön üzenetet nekünk!

    Csaladbarat-hely
    X