Campona KockaPark lego kiállítás

Építeni hív a LEGO!

lego városépítés

Építeni hív a LEGO!

Kitelepül a Campona KockaPark

Következő hétvégén, vagyis február 9-én és 10-én a KockaPark csapatával a Campona földszintjén is találkozhatunk. Ezeken a mókás napokon most a városépítésben élheti ki mindenki magát, aki ellátogat ide, és ahogy azt megszokhattuk már, ez még nem minden! A regisztrálókat különleges kedvezményben részesítik!

Unalmasak a szürke, téli napok? Túl hosszú még mindig a tél? Nincs is kedvünk kimozdulni? A KockaPark csapata most ismét fényt visz a hétköznapok közé egy olyan hétvégével, mely az apróbbaknak és a felnőtteknek is igazi, játékos kikapcsolódást kínál. Ehhez biztosan lesz kedvünk! Szedjük össze a család apraja-nagyját és irány a Campona, ahol ezen a két napon a földszinten is a LEGO lesz az úr!

A városépítésben mindenki kiélheti kreativitását, szárnyalhat a fantázia. Emellett tökéletes közös élményt jelenthet a program. Hiszen együtt dolgozhat apa és fia, anya és lánya, de még az idősebbek is kedvüket lelhetik a sok LEGO építőelem nyújtotta szórakozásban. És ez még nem minden! Aki regisztrálja magát az eseményre, az különleges kedvezményt is kap. Méghozzá egy 50%-os kupont, melyet belépőjegyre válthatunk a KockaParkba. Ezt a kedvezményes kupont szintén ezen a hétvégén lehet felhasználni. Így egy teljes, egész napos móka várhat ránk, de akár ketté is bonthatjuk a hétvégénket, hogy minden napra jusson egy kicsi a jóból.

LEGO menyasszony minifigura fotózkodik

LEGO templomi esküvő

Kiállítás

Lego város

Központi vásárcsarnok

Kiállítás

A KockaParkban aztán megcsodálhatjuk a különleges kiállításokat, melyek lenyűgöző látványuk mellett a képzeletet is tovább repítik. Majd folytathatjuk a játékot akár kifulladásig! A sok-sok LEGO kocka gondoskodik arról, hogy senki ne unatkozhasson, és mindenki kedvére játszhasson. Innen csak jó emlékekkel és kellemes fáradtsággal térhetünk haza valamennyien.

És a legjobbat még nem is említettük! A földszintre kitelepülő rendezvény ingyenes, így egyáltalán nem is kell a tárcánkba nyúlni egy kis hétvégi kalandért. Engedjünk a játék kellemes csábításának, és keressük fel a KockaPark csapatát a Campona földszintjén február 9-én és 10-én, 10:00 és 18:00 óra között! A kuponoknak köszönhetően pedig tovább is húzhatjuk az aktív pihenést és szórakozást.

LEGO® városépítés a Campona földszintjén - Jelezd a Facebookon, hogy ott leszel Te is