Campona KockaPark lego kiállítás

Már dübörög a LEGO® tábor

lego tábor

Már dübörög a LEGO® tábor

Megkezdődött a mulatság mindkét helyszínen!

A LEGO® színes világa, játékos fejlesztése és soha meg nem unható építőkockái köré szervezett nyári tábor mindkét helyszínen elindult. Rengeteg élmény és hatalmas szórakozás vette ezzel kezdetét.

Az IBS OC június 24.-től nyitotta meg kapuit és várja a lurkókat, ugyancsak fergeteges időtöltéssel, melyet a sokszínű programok garantálnak majd. A kifulladásig tartó építést és játékot különböző versenyek, jutalmak tarkítják, ráadásul profi LEGO® építőktől tanulhatnak egyet s mást a csemeték. Az biztos, hogy a legjobb nyári élmények között fogják emlegetni ezt a gyerekek, ami nem is meglepő!

A nyári tábor minden héten új turnussal kezdődik, szabad helyek korlátozottan még elérhetőek, de érdemes minél előbb jelentkezni. Amennyiben esetleg mégis lemaradnál róla, akkor sem kell csüggedned! A Campona KockaPark egész nyáron fantasztikus időtöltést jelent kicsiknek és nagyoknak – bizony, a felnőttek számára is – egyaránt. Legyen szó egy családi hétvégéről vagy egy kis szórakozásról a barátokkal, ez a hely mindenki számára rengeteg kalandot tartogat a kiállításoktól kezdve az önfeledt játékig. Sőt! Szülinapra készülődünk? Idén akkor legyen egy kicsit más a terítéken! A LEGO® nyújtotta lehetőségek és tematikus programok között mindenki számára élvezetes és emlékezetes zsúrt hozhatunk össze! Itt mindannyian megtalálhatjuk azt, ami érdekes, így senki sem fog unatkozni.

A nyári hőségben úgysem árt, ha néha kicsit pihentetjük a leégett bőrünket, és persze egy kis hűsölés is jól tud esni a forró napokon. De, ha éppen rosszabbra fordul az idő, esetleg még az eső is fenyegeti a kinti programok valamelyikét, akkor ne habozzunk! Látogassunk el a KockaPark rendkívüli, egyben csalogató világába, és játszunk egy jót, megmentve ezzel a pozitív hangulatunkat! Innen mindenki csak jó élményekkel és mosollyal távozik majd. Így van ez a táborokkal is. Ha a sok választási lehetőség közül éppen emellett sikerült döntenünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy gyermekeink hálásak lesznek. Az biztos, hogy ez a nyár számukra a lehető legjobban indul!

Nyári LEGO® tábor

Június 17 – augusztus 23 | Campona
Június 24 – augusztus 2 | IBS OC

2019 nyári lego tábor

lego tábor

LEGO tábor 2018

Rendezvény

lego

LEGO tábor 2018

Rendezvény

Lego tábor

LEGO tábor 2018

Rendezvény

Lego tábor

LEGO tábor 2018

Rendezvény

Lego tábor

LEGO tábor 2018

Rendezvény

Lego tábor

LEGO tábor 2018

Rendezvény

További információk, turnus időpontok, jelentkezési feltételek, regisztráció, programtervezet, árak és kedvezmények.