Campona KockaPark lego kiállítás

Nyári tábor a LEGO® fantasztikus világában

lego nyári tábor 2018

Nyári tábor a LEGO® fantasztikus világában

Gyermekmegőrző vagy napközi helyett egy tökéletes választás a vakáció alatt

Kicsik és nagyok egyaránt várták azt a pillanatot, amikor végre átforgathatták naptárjukat júniusra, hiszen ezzel kezdetét vette a nyár. A gyerekek számára a vakációt, a felnőttek számára pedig a jó idő és a sok napsütés miatt mindenképpen a jobb hangulatot jelenti.

Azonban sokaknak egyben gondot is rejt ez az időszak. Ha nincsenek a közelben nagyszülők, ha nem tudunk elegendő szabadságot kivenni, akkor bizony fájhat kicsit a fejünk, hogyan is oldjuk meg a gyerekek nyári napjait, úgy, hogy számukra is a lehető legjobban teljen ez az időszak, és mi se izguljunk, hogy minden rendben van-e velük. Természetesen vannak olyan lehetőségek, -napközi, gyermekmegőrző, melyek továbbra is segítenek nekünk. Azonban jól jöhet a gyerekeknek egy kis változatosság is.

Erre hivatottak a különböző nyári táborok, melyek így mindkét fél számára rengeteg pozitívumot rejtenek. A gyerkőcök izgatottan várják azokat a programokat, melyekben felhőtlenül szórakozhatnak kis barátaikkal. A szülők számára pedig rendkívül nagy segítség lehet egy-egy ilyen nyári tábor, hiszen erre az időszakra lekerül a teher a vállukról, hogyan is oldják meg a szabadságmentes időszakokban a gyermekek felügyeletét.

nyári lego tábor

A KockaPark által szervezett nyári tábor, melynek két helyszín is otthont ad – Campona KockaPark, illetve az IBS OC – hamarosan indul! Rengeteg élmény és színesebbnél színesebb program várja a lurkókat, tengernyi LEGO® építő kockával együtt. Ha szeretnénk egy igazán jó, szórakoztató, egyben fejlesztő és persze olyan táborban tudni gyermekeinket, ahol biztosak lehetünk benne, hogy kicsit sem fognak unatkozni, akkor ne is keressünk tovább, megtaláltuk a tökéletes választást!

Ha esetleg nem tudjuk kihasználni a nyári tábor adta rendkívüli lehetőségeket, akkor se csüggedjünk! Egész nyáron felkereshetjük ezt az érdekes és lenyűgöző játékbirodalmat, így az egész családdal vagy esetleg baráti programként is betervezhetjük a Campona KockaPark látogatását. Ha túlságosan meleg van, esetleg pihentetni szeretnénk a leégett bőrünket, akkor tökéletes kikapcsolódást jelenthet két strandolás között a LEGO® fantasztikus világa.

Nyári LEGO® tábor

Június 17 – augusztus 23 | Campona
Június 24 – augusztus 2 | IBS OC

2019 nyári lego tábor

További információk, turnus időpontok, jelentkezési feltételek, regisztráció, programtervezet, árak és kedvezmények.

X