Campona KockaPark lego kiállítás

Pihenjetek és gyertek el a KockaParkba!

játék együtt

Pihenjetek és gyertek el a KockaParkba!

Élmény és kikapcsolódás egyben

A karácsony és az újév között természetes, hogy a családok, rokonok, barátok minél több időt szeretnének együtt tölteni. Olykor ez sajnos a sok utazás, készülődés miatt a minőségi pihenés rovására mehet és azt vesszük csak észre, hogy már megint hulla fáradtak vagyunk. A jövés-menés, sütés-főzés és ajándék hegyek között könnyen elveszik az, ami igazán fontos.

Ha úgy érezzük, idén máshogy is lehetne csinálni, akkor vessünk véget ennek, még mielőtt elkezdődne, és szervezzünk egy mindenki számára felejthetetlen élményt! Ami a legkisebb apróságoktól a legidősebb rokonokig mindenkit leköt, kikapcsol és szórakoztat. Amihez nem lehet túl fiatal vagy túl öreg senki. Ahol még azok arcára is mosoly és kíváncsiság ül ki, akik elfáradtak az egész éves rohanásban. Menjünk el egy vidámparkba!

lego vidámpark

“Télen?”- jöhetne a jogos kérdés. De ez nem akármilyen vidámpark! A KockaPark új installációja egyszerűen mindenkit lenyűgöz. Az apró LEGO® figurák élethű és működő jelenetekben hozzák el nekünk a nyár egyik legbulisabb szórakozásának élményét. Itt minden megtalálható, ami egy igazi vidámparkban a jókedvért felelős. A kiállításon mi is elveszhetünk az apró részletek által közölt hangulatban, kiszakadva a téli hónapok komorságából. Az új LEGO® Technic csoda biztos, hogy megkoronázza majd az itt eltöltött napunkat.

Ezen felül természetesen rengeteg más terepasztal, kiállítás és játék várja a látogatókat. Tengernyi LEGO® építőelem ad szabad utat a gyerekek képzeletének és kreativitásának. És természetesen a felnőttek is velük játszhatnak, hogy egy kicsit újra belekóstolhassanak az önfeledtség édes ízébe. Különböző zsetonos, tematikus, tehát személyre szabottan érdekes játékokban lehet kamatoztatni az ügyességet és leleményességet. Gondolhatunk akár külön anya-lánya, apa-fia programokra, melyek még izgalmasabbá és színesebbé tehetik a napunkat.

Mindeközben valóban minőségi időt tölthetünk el azokkal, akik a legfontosabbak nekünk. Gyertek el két ünnep között együtt a Campona KockaParkba, és adjátok át magatokat az aktív pihenés nyújtotta élményeknek! Ezt a család minden tagja emlegetni fogja később! Hiszen maradandó emlékekkel lesz gazdagabb mindenki. Végtére is, nem ez az ünnepek igazi lényege?

LEGO® kiállítás és játszóház a Campona Kockaparkban