Campona KockaPark lego kiállítás

Star Wars LEGO kiállítás

Egy új Birodalom született!

Tematikus LEGO®​ kiállítás

Egy új Birodalom született!

– Tematikus LEGO®​ kiállítás –

MIVEL VÁRUNK?

A Campona KockaParkban – a rajongók és a filmet kevésbé ismerők számára is – lenyűgöző kiállítás épült fel a Star Wars eposzok alapján.

Légy részese hát a kalandnak, szállj le a X-szárnyúval a TaTooine bolygón, kukkants be Jabba palotájába és az őrtoronyba, leplezd le az űrhajók hajtóanyagát szállító birodalmi vonat titkát, fedezd fel Artu és C-3PO nyomait a homokban, találd meg Han Solót a kantinban, drukkolj a droid vagy éppen a klónok seregének, és találkozz a több, mint 100 szereplővel, akik 1-1 figura képében köszönnek rád. Tudd meg, hogy nevezik Yoda híres könyvtárát – számold meg – ha tudod – hány kockából épült fel a Mustafar lávabolygó, lesd meg a birodalmi járőröket a Harmathátú teremtményeken és nézz szembe a hírhedt Halálcsillaggal, melynek termeiben Tarkin kormányzó és a birodalmi vezetők hozzák meg a végzetes döntéseket.

200+ m2 területen

A tematikus Star Wars kiállítás a Campona KockaParkban külön teremben tekinthető meg

50+ jelenet

Az alkotók nem csak LEGO építményeket készítettek, konkrét Star Wars jeleneteket is megformáltak több mint 100 féle karakterrel.

100 000+ LEGO elem

Bár pontos információ nem áll rendelkezésre, de ha nem hiszed számold meg Te magad 😉

Miért nem érdemes kihagyni?

Ha Star Wars rajongó, Padavan vagy, akkor azért, ha még nem, akkor azért gyere el a Campona KockaParkba és nézd meg, idézd fel az ismerős jeleneteket a decemberi új epizód bemutatója előtt nálunk, a Campona KockaParkban.

Milyen egyéb látnivaló és lehetőség van a Campona KockaParkban?

A Star Wars kiállításon kívül minden korosztály számára izgalmas élményt biztosít a Campona KockaPark, hisz nem csak szájtátva szemlélődni, nyitott szemmel keresgélni és különböző jeleneteket lehet felfedezni a kiállítás területén, hanem az élmény- és játszótéren építeni, alkotni, valamint autót, vonatot is lehet távirányítani.

A család összes tagja akár hosszú órákon át együtt játszhat, élvezheti az alkotás örömét úgy, hogy közben önfeledten beszélgetnek, nevetnek és felfedezve egymás értékeit, tanulnak is a másiktól.

A legkisebbek a játszószőnyegen ismerkedhetnek a DUPLO-val, a kislányok örömmel fedezhetik fel a Disney világ mesés hőseit, a kisfiúk a híres filmkarakterek bőrébe bújva lehetnek hősök, míg a nagyobbak a Technic készletek építésének részleteivel ismerkedhetnek vagy a motorral hajtott vonatok, villamosok irányítását tanulhatják meg illetve – ha szerencséjük van- a LEGO robotok programozásának rejtelmeibe tekinthetnek be.

Hol tudok jegyet váltani a kiállításra?

A Campona KockaPark belépőjegyeit akár interneten keresztül, akár a helyszínen személyesen is meg lehet vásárolni

Kérdése van? Küldjön üzenetet!

Tematikus Star Wars LEGO kiállítás

    A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a MINDSTORMS valamint a Minifigure a LEGO Csoport védjegyei. ©2018 The LEGO Group. Minden jog fenntartva!

    X