Campona KockaPark lego kiállítás

Star Wars pizsamaparti a Camponában két helyszínen

pizsamaparti

Star Wars pizsamaparti a Camponában két helyszínen

Pizsamaparti felturbózva – Felejthetetlen élmény gyermekének!

Itt az év vége, ami a legtöbbünk számára pihenéssel és szórakozással telik. A gyerekek nem véletlenül várják ezt az időszakot. A legkisebbeknek a varázslatról, a nagyobbaknak az önfeledt játékról szólnak az ünnepek körüli napok. Utóbbiakat most olyan élménnyel ajándékozhatjuk meg, amit biztos, hogy hosszú időkön keresztül emlegetni fognak majd.

A pizsamapartikért valahogy minden gyerkőc rajong. Nem is csoda, hiszen ez mindig egy teljesen más program, mint a többi. Mivel nem a megszokott, „ekkor és ekkor érj haza” időtöltésről van szó, hanem egészen a lefekvésig együtt lehet játszani a kis pajtásokkal. Ezek a programok közelebb is hozzák a gyerekeket egymáshoz, és erős barátságok alakulhatnak ki. Most az amúgy is jó szórakozást turbózta fel a Campona Játszóház és a KockaPark együttes erővel. Méghozzá egy felejthetetlen, LEGO® kockákkal, különböző programokkal és életre szóló élményekkel teli bulivá.

A 7 és 12 év közötti korosztály számára kigondolt szórakozás igazán bővelkedik a jobbnál jobb kalandokban, miközben új barátokat is szerezhetnek a gyerkőcök.  A Star Wars jegyében megszervezett programok 2018. december 22-én 20 órától, elsőként a Campona Játszóházban kezdődnek. Itt a kincskeresés és pecsétgyűjtés, valamint ügyességi feladatok mellett az önfeledt szórakozást egy kis gyerekdiszkó is biztosítja. A finom vacsora után aztán telt bendővel mehetnek át a lurkók a KockaPark helyszínére, ahol újabb felfedezések és játékok várnak rájuk. Az egyik legnagyobb feladat egy Star Wars-droid megépítése – természetesen LEGO® építőelemekből -, melyet aztán mindenki haza is vihet magával örök emlékként.

star wars lego mozi

A temérdek kaland után aztán átöltöznek a csemeték pizsibe, hogy minél kényelmesebben élvezhessék a fogmosás és alvás előtt levetített Star Wars mesét. Az éjszaka folyamán bőven lesz mit kipihenni, hogy aztán másnap reggel 8:30 órakor egy finom reggeli után indulhassanak haza a gyerkőcök. Telis tele jó emlékekkel, új vagy még szorosabbra kötött barátságokkal és a saját készítésű droiddal.

A felejthetetlen élmény ára 8000 Forint/fő, mely tartalmazza tehát a két helyszín belépőjét, a különböző, érdekes és kalandos programokat, a vacsorát és a reggelit is. Emellett természetesen a 12 órás gyermekfelügyeletet, a megépített droidot, valamint 1-1 db, 20% kedvezményt biztosító kupont. Ezt a kiállítástól számított két hónapon belül lehet felhasználni a Campona Játszóház és a KockaPark belépőihez. Jelentkezni a teljes díj megfizetésével 2018. december 20. 19:00 óráig lehet a KockaParkban.

A fiatalok csomagjába mindenképpen kerüljön egy mindent tartalmazó tisztasági csomag, váltózokni, kispárna, polifoam, hálózsák vagy takaró, papucs és persze a legelmaradhatatlanabb kellék, a pizsama. A gyerekeknek pedig már csak annyi a dolguk, hogy élvezzék az életre szóló kalandokat. Tegyük hát igazán emlékezetessé csemetéink számára 2018 végét, és ajándékozzuk meg őket egy maradandó élménnyel! Hiszen ez lesz a legmenőbb pizsibuli, amin valaha is részt vettek.

Programtervezet

# Topic Speaker TimeHall
1 Érkezés és regisztráció, lepakolás, ismerkedésCampona játszóház csapata19:40 - 20:05Campona játszóház
2 Önfeledt játék, gyerekdiszkó, kincskeresés, majd vacsora (hot-dog és üdítő/ásványvíz) a Campona játszóházbanCampona játszóház csapata20:05 - 21:30Campona játszóház
3 Kockapark felfedezése és játék: Star Wars/droid építése Lego-ból, melyet haza is vihetsz, pecsétgyűjtés építési kalandokKockapark csapat21:35 - 23:00Campona Kockapark
4 Átöltözés pizsamábaKockapark csapat23:00 - 23:10Campona Kockapark
5 Star Wars mese vetítésKockapark csapat23:10 - 23:40Campona Kockapark
6 Fogmosás, Csendesedés, alvásKockapark csapat20:40 - 00:00Campona Kockapark
# Topic Speaker TimeHall
1 Reggeli (Kalács/Dörmi, Kakaó)Kockapark csapat07:30 - 08:00Campona Kockapark
2 HazaindulásKockapark csapat08:00 - 08:30Campona Kockapark