Campona KockaPark lego kiállítás

A Campona KockaParkra szívesen gondolnak vissza

lego emlék

A Campona KockaParkra szívesen gondolnak vissza

Vigyünk egy kis emléket is haza

Ha elmegyünk nyaralni, biztos, hogy veszünk valami kis apróságot – általában nem is csak egyet -, ami a későbbiek folyamán emlékeztetni fog minket az átélt élményekre. Legyen ez egy hűtő mágnes, egy ruha vagy egy váza, az biztos, hogy szép emlékeket idéznek elő majd egytől egyig. Ugyancsak így érzünk akkor is, ha valamilyen programunk nagyon jól sikerül. Sokáig szeretnénk megőrizni az emlékét.

Ez pedig nem csak ránk, felnőttekre igaz, hanem a gyermekekre is. Az apróságok hosszan képesek elemezni újra és újra az átélt, jó impulzusokat. Szeretnek róla mesélni, és akár játékukba is beleépíteni az egyes momentumokat. Gondoljunk csak bele, milyen hatalmas élményt okozhat egy olyan program, mely kifejezetten a játék élvezetére és a felhőtlen szórakozásra irányul. Biztosak lehetünk benne, hogy az effajta időtöltést jó sokáig emlegetik majd. Ehhez pedig még nagyobb segítséget jelent, ha egy csipetnyit haza is tudnak vinni magukkal az átélt vidámságból.

A Campona KockaPark adta lehetőségek garantálják, hogy az itt eltöltött időre mindenki jó szívvel gondol majd vissza. Rengeteg kaland és játék vár itt ránk, hogy a jókedv és a kikapcsolódás biztosítva legyen. Aktív pihenést és kreatív szórakozást élhetünk át a tengernyi LEGO® kocka között, melyek lenyűgöző kiállításokon túl mindenkit játékra hívnak. Biztosak lehetünk benne, hogy a nap végére eluralkodik rajtunk a jó értelemben vett fáradtság, melyet csakis az élménydús és mosollyal teli órák számlájára írhatunk.

Építs kisautót! Játszóház

Építs kisautót!

Építős program

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic - játszóház

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Álljunk meg egy pillanatra a nagy nyüzsgés után, és mielőtt elhagynánk a fergeteges játék helyszínét, nézzünk be a KockaPark ajándékboltjába is. Itt apró figurák, kiegészítők és persze különböző készletek között válogathatnak kedvükre a látogatók. Így a csodalatos nap végén hazavihetünk magunkkal egy csipetnyit a hely varázsából. Bármit is választunk innen, az biztos, hogy sokáig emlékeztetni fog minket a KockaParkban töltött, eseményekben és játékban gazdag órákra. Mindaddig, míg vissza nem térünk újabb élményeket szerezni és újabb emlékeket gyűjteni.

Látogassatok el a Campona KockaPark LEGO® birodalmába!