Campona KockaPark lego kiállítás

Fiús programok és látnivalók a Campona Kockaparkban

Fiús programok

Fiús programok és látnivalók a Campona Kockaparkban

LEGO® birodalom kis- (és nagy-) fiúkra tervezve

A Campona KockaParkban rengeteg élmény vár mindenkit, beszélhetünk akármelyik korosztályról. Ugyancsak elmondható az is erről a fantasztikus helyről, hogy fiúkat és lányokat is egyaránt képes hosszú órákra lekötni, a sok játéknak és látnivalónak köszönhetően. Méghozzá úgy, hogy mindenki megtalálja azt, ami igazán tetszik neki, ami az ő kis világához illik, ami érdekli.

A srácokat sok-sok valóban fiúsnak mondható részlet és program várja. A kiállításokon például fellelhetőek világháborús jelenetek, ahol tankokat, fegyveres katonákat láthatunk tényleg olyan környezetben, mely a valóságot tükrözi. Ezek nem csupán a kicsik figyelmét köthetik le, hanem bizony a felnőttek számára is érdekesek lehetnek. Akár ki is használhatjuk a friss érdeklődést egy kis tanításra, mesélhetünk a gyerekeknek a történelem részleteiről, melyek így sokkal könnyebben megmaradhatnak az okos buksikban. Később még előnyük is származhat, amikor ezt tanulják majd.

Szintén jó kis látványosság kicsiknek és felnőtteknek egyaránt a Star Wars eseményeit és karaktereit megidéző tárlatrész. Természetesen lehetséges, hogy néhány csajszi is kedvét leli az itt látottakban, de főként inkább a pasikat nyűgözhetik le a különböző jelenetek. Ez ugyancsak elmondható az egyedi sakk készletről is például, melyben sajátos kis felfegyverzett figurák láthatók. Érdekes lehet még a vasútállomás, vagy a LEGO® technic csodák között mozgó járművek is, melyek szintén inkább a fiúcskákat szokták lázba hozni.

LEGO vonatok a pályaudvaron

Vasútállomás

Kiállítás

Egyedi sakk készlet

Egyedi sakk készlet

Kiállítás

Hogwarts vasút

Hogwarts vasút

Kiállítás

A kiállításokon kívül egyedi programokra is lehetőséget kínál a KockaPark, tengernyi LEGO® építőkocka között. Itt már a játéké a főszerep, melyben kiélhetik a kicsik – és persze a nagyok is – a kreativitásukat. Érdekes és izgalmas feladatok várnak ránk a zsetonos játékban is, ahol szükség szerint animátorok segítségével tehetjük próbára magunkat. A képzelet játékán túl az ügyességre és a leleményességre is szükség lehet. A fiús programok, illetve apáknak és fiaiknak kitalált, tematikus szórakozási lehetőségek kifejezetten segítenek abban, hogy igazán remek programban lehessen részünk. Ilyen lehet például a gyerekzsúrok keretein belül átélhető szuperhősös küldetés Pókemberrel, ami melyik kisfiúnak ne tetszene?

Teljesen bizonyos tehát, hogy a kisebb legénykék és a nagyobb fiúk is megtalálják azt a kikapcsolódást, mely elnyeri tetszésüket, és élménydús napot eredményez számukra. Következő cikkünkben azt fogjuk kielemezni, milyen érdekességek várják a kislányokat és hölgyeket ebben a különleges LEGO® birodalomban.

Campona KockaPark LEGO® kiállítás és játszóház