Campona KockaPark lego kiállítás

Gyermeknap a Campona Kockaparkban

Gyermeknap

Gyermeknap a Campona Kockaparkban

Gyermeknapi meglepetés – Ajándékozza meg csemetéjét idén egy felejthetetlen élménnyel!

Közeleg a gyermeknap, amit idén május 26-án ünneplünk. Ilyenkor felmerül a szülők fejében a kérdés, mivel is ajándékozhatnák meg a kis lurkókat? Természetesen nem arról van szó, hogy a gyermeknap lenne a második karácsony, nem kell túlzásokba esni. Azonban ez a kis ünneplés fel tudja villanyozni a kicsiket, és persze a szülőket is, hiszen újra kiszakadhatunk a hétköznapokból.

Amikor gyermekünk lesz, azzal nem csupán hatalmas terheket és szűnni nem akaró, folyamatos aggódást veszünk a nyakunkba. Hanem kapunk egy hatalmas nagy csodát, aki betölti az űrt az életünkben, aki sosem hagyja, hogy unatkozzunk, és bearanyozza kis lényével minden napunk. Nem csoda, hogy született egy ünnepnap az ő tiszteletükre is. Őket ünnepeljük akkor is, amikor nagyon picik, és persze akkor is, ha már nagyobbak, hiszen ők mindig a mi kis gyermekeink maradnak.

De mivel tudnánk egy kicsit mássá tenni ezt a napot számukra? Persze az is megoldás, ha veszünk egy újabb játékot nekik, vagy édességgel próbáljuk levenni őket a lábukról. De idén ez lehetne másképp is! Lepjük meg őket egy igazán fantasztikus élménnyel, mely nem csak ezt a napot varázsolja egyedivé, hanem emlékként is elkíséri őket még nagyon-nagyon sokáig. A fergeteges programot milliónyi LEGO® és egy varázslatos hely garantálja!

A Campona KockaPark ráadásul kedveskedik egy szuper kedvezménnyel is, hiszen ezen a jeles napon minden apróság féláron lépheti át a LEGO® birodalmának csalogató kapuját. Ez természetesen a szülők számára jelent főként könnyebbséget, főleg, ha esetleg baráti társasággal, vagy nagyobb családdal érkeznénk a helyszínre. Viszont talán ez is megkönnyíti a döntést, hogy mi is lenne a lehető legjobb ajándék a lurkóknak.

A KockaParkban rengeteg élmény vár mindenkit, legyen szó bármely korosztályról. Érdekes kiállítások, tematikus programok, különböző játékok és persze megszámlálhatatlan LEGO® építőkocka teszi szórakoztatóvá az itt eltöltött időt. Ami mindenki számára biztos, hogy tartalmas lesz! Nem is kell tehát tovább gondolkodnunk a tökéletes meglepetésen. A KockaPark belépője nem csupán egy fantasztikus ajándék, sokkal több annál! Egy élményekkel és kalandokkal teli nap, melyet mindenki emlegetni fog még egy jó darabig!

Gyermeknap a Campona KockaParkban - Jelezd a Facebookon, hogy ott leszel Te is