Campona KockaPark lego kiállítás

Halloweeni kalandok a KockaParkban

halloween kockapark

Halloweeni kalandok a KockaParkban

Ellátogatni a Campona KockaParkba sosem egy unalmas program, de most még izgalmasabb kalandokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt a helyszín. 2022. október 26.-ától egészen október 31.-ig a halloween témájára felépített szórakozások közül választhatunk kedvünkre!

Akár ünneplejük a halloweent, akár nem, igazán feldobhatja az őszi mindennapokat, ha ellátogatunk a fent említett időszakban a LEGO fellegvárába. A játékbirodalom korhatár nélkül garantálja a jókedvet és a szórakozást, ráadásul kitűnő program lehet pároknak, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. 

Miután megvettük a belépőjegyünket, fantasztikus játékok várnak ránk a KockaPark játszóházában. Lesznek többek között különböző színezők és ügyességi feladatok, de talán a legérdekesebb kihívások egyikét a szabad LEGO építés jelenti. Ezen belül tököt vagy éppen szellemet alkothatunk a legendás építő elemekből. Az elkészült remekműveket aztán meg is vásárolhatjuk, ha szeretnénk, méghozzá 20 Ft/gramm áron. Mindezek mellett vár minket a halloweeni kakukktojás keresés, illetve egy kvízjáték teszi kerekké a napot, ami után természetesen a nyereménysorsolás sem maradhat el.

Új, a témához hűen „szellemes”, illetve „félelmetesen jó” zsetonos játékok is várják az érdeklődőket, ahonnét senki sem távozik majd üres kézzel a készlet erejéig. Ezen a programon 1500 Ft-ért lehet részt venni.

Mindez már magában is nagyon jól hangzik, azonban van még egy szempont, ami még őrületesebbé teszi a halloweeni napokat a KockaParkban! Aki jelmezben érkezik, az 10% kedvezményben részesül a belépő díjából. Amennyiben családi jegyről van szó, akkor a 10%-os kedvezményhez minimum két főnek be kell öltöznie a csapatból. Mindez nem csak a pénztárcánknak kedvez, hanem még emelkedettebb hangulatot biztosít mindenkinek. Ne hagyd ki, jó móka lesz!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Gyere el, építünk a fantáziádra!