Campona KockaPark lego kiállítás

Játszóház LEGO® módra

lego jatszóház

Játszóház LEGO® módra

Különleges és határtalan játék vár!

Minden szülő tudja, hogy egy játszóház mekkora mókát jelent a gyerekeknek. Akár testvérekkel, akár barátokkal készülünk felkeresni egy ilyen helyet, az biztos, hogy órákra le lesznek kötve a lurkók. Ilyenkor mi kicsit ejtőzhetünk egyet, míg csemetéink kiélik magukat a különböző játékokon. De van egy hely, ami még ennél többet is tud ígérni! Nem is kevéssel!

A Campona KockaParkban található játszóház részleg nem csupán a számos játék lehetőségével tűnik ki a megszokott helyszínekhez képest. Itt ugyanis nincs az a korosztály, akit ne érdekelne egy-egy téma, aki nem szívesen nyúlna az ezernyi építőkocka közé, hogy valami érdekeset alkothasson. Bizony, ez a hely nem csak a gyerekek – köztük is a legapróbbaktól a kamaszokig -, hanem a felnőttek, sőt, az idősebbek számára is fantasztikus kikapcsolódást ígér. Így akár együtt játszhat az egész család, de még randi helyszínnek sem utolsó!

Ezen felül a korlátok nélküli építés igencsak pozitív hatással van a kreativitásra, illetve annak fejlesztésére. A képzelet szárnyalásán túl ráadásul olyan jó hozamai is vannak az itt eltöltött időnek, mint például a csapat-, vagy éppen a versenyszellem kiteljesedése. De nézzük is meg, pontosan milyen játékok és feladatok várnak ránk ebben a hatalmas élmény komplexumban!

Építs kisautót! Játszóház

Építs kisautót!

Építős program

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic - játszóház

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Először is meg kell említeni a mindenféle színben megtalálható, tengernyi LEGO® alkatrészt, melyek zöld utat adnak ahhoz, hogy tényleg bármit meg tudjunk alkotni. A szabad építésen túl természetesen lehetőségünk van meghatározott feladatok megoldásán is ügyeskedni. Ilyen például a kisautó építés vagy az ékszerkészítés, melyek kifejezetten kedveznek annak is, hogy a kisfiúk és a kislányok is saját érdeklődésük szerint tudjanak játszani. De lehet még vezetni is autókat, melyekből bizony nagyobbak is készülhetnek.

A sor természetesen itt egyáltalán nem ér véget, hiszen nem beszéltünk még az Xbox LEGO® játékokról sem, melyek még azokat a gyerkőcöket is képesek kirobbantani otthonról, akik szívesebben töltik a szobájukban szabadidejüket egy-egy hasonló játék előtt. És természetesen, ha már eljutottunk ide, az garantált, hogy megjön a kedvük a többi mókához is! A KockaPark játszóház tehát sokkal több, mint egy szimpla játékbirodalom. Itt mindenki talál kedvére való elfoglaltságot, kortól és nemtől függetlenül, és senki sem távozik unatkozástól teljesen mentes, jó élmények nélkül. Arról pedig, hogy ne kelljen elhagynunk a helyszínt emlék nélkül sem, az itt található játékbolt gondoskodik.

Látogassatok el a Campona KockaPark LEGO® birodalmába!