Campona KockaPark lego kiállítás

LEGO emlék és játék egyben

lego-ajándék

LEGO emlék és játék egyben

Egy nagyszerű nap tökéletes lezárása

Milliónyi LEGO® kocka, játék és önfeledt kikapcsolódás várja az egész családot a Campona KockaParkban, ahol rengeteg élménnyel gazdagodhat mindenki. De nem csak azzal. Az akár reggeltől estig tartó mókát tökéletesen zárhatjuk az ajándékboltban, ahonnan a gyerkőcök haza is vihetnek magukkal egy csipetnyit az itt eltöltött idő hangulatából.

Amikor elindulunk a KockaParkba, biztosak lehetünk abban, hogy a napunk valóban a szórakozásról fog szólni. Nem csak csemetéink kaphatnak egy unalomtól mentes és kalandos élményhalmazt, hanem mi is kicsit elengedhetjük magunkat. Ebben segítenek a különböző tematikus játékok és programok, melyek ténylegesen hozzánk igazodnak. Ugyanis könnyedén megtalálhatjuk a sok lehetőség közül pontosan azt, mely a leginkább leköti és foglalkoztatja a gyermekeinket, és persze számunkra is önfeledt kikapcsolódást biztosít.

Az érdekes tárlatok és építmények között is eltölthetünk tetemes időt, majd a nap többi részében vár ránk is az építés. A kreatív és ügyességet is igénykő programok között minőségi időt tölthetünk együtt. Közelebb kerülhetünk a gyermekek fantáziavilágához, jobban megismerhetjük, hogyan is gondolkodnak egyes dolgokról, milyen a problémamegoldó képességük és mennyire tudnak koncentrálni. Emellett pedig megadhatjuk nekik azt, amire vágynak.

Pókember küldetés

És mi is a legfontosabb a gyermekek számára, életkortól teljesen függetlenül? Nem csak a játék, nem csak a szórakozás, nem csak a lenyűgöző érdekességek. Hanem az, hogy úgy tölthetnek el nem kevés időt egyszerre szüleikkel, nagyszüleikkel, vagy éppen barátaikkal, hogy ez az idő csakis róluk szól. Ennél többet valljuk be, nem is adhatunk nekik. Az együtt átélt, önfeledt pillanatok pedig örökre megmaradnak, és ezekre lesz érdemes visszagondolni majd évek múltán is.

Ki ne szeretne egy ilyen élményekkel teli napról valami olyan emléket, mely kézzel fogható? Amit később, otthon is elő lehet venni időről időre, felemlegetve a jó kis nap minden egyes kalandját. Erre ad lehetőséget a belépőjegy mellé váltható zsetonos program, melyben egy irányított építő feladatot kell végrehajtani és a végeredményt haza is lehet vinni. A KockaPark ajándékboltjának fellátogatása pedig tökéletes lezárása lehet a napnak, ahol a csemeték különböző készletek, mini figurák és apró kiegészítők között válogathatnak, hogy aztán otthon is folytatódhasson a játék.

LEGO® kiállítás és játszóház a Campona Kockaparkban