Campona KockaPark lego kiállítás

LEGO® kiállítás és csoportos tárlatvezetés – Campona Kockapark

lego kiallitás csoportos látogatás

LEGO® kiállítás és csoportos tárlatvezetés – Campona Kockapark

Csoportosan szép az élet! – Tárlatvezetés és kedvezményes belépő csoportoknak

A Campona KockaPark minden gyermek- és nyugodtan kijelenthetjük, hogy felnőtt – számára hatalmas élményekkel kecsegtet. Mi is lehet jobb annál, hogy bejárjuk ezt a különleges kiállításokkal teli birodalmat és utána játszunk egy jót? Hát az, ha mindezt a csoporttársainkkal tesszük!

Akár a kisebbekről, akár a nagyobbacskákról beszélünk, biztos, hogy együtt sokkal nagyobb lesz az élmény. Nevezhetnénk nyugodtan egy kisebb kirándulásnak is, amikor az óvoda, vagy az iskola falai közül kilépve egy ilyen érdekes világba csöppenhetnek a gyerekek. Az biztos, hogy ennek a programnak nagyon nagy sikere lesz, melyet bizony a kísérőik is tapasztalhatnak majd saját bőrükön.

A KockaPark csapata igény szerint tárlatvezetést szervez az ovis, vagy akár sulis csoportoknak. Ez mindenképpen könnyítés a gyerekek kísérőinek, hiszen így ők is nyugodtabban barangolhatnak a LEGO® különleges birodalmában. Ezen felül természetesen nem maradhat el a játék sem, melyet a világszerte ismert építőkockák és a direkt csoportoknak kitalált programok tesznek még színesebbé.

lego-ajandekbolt

Ilyenek például a kincskereső játékok, melyek úgy hívják önfeledt szórakozásba a gyerekeket, hogy közben megtanulnak egyénileg és csoportosan is játszani. Nem elhanyagolható az itt eltöltött idő pozitív hatása arra sem, hogy a lurkók hogyan dolgoznak össze, és persze az egyéni kreativitás és ügyesség is megmutatható közben.

Köztudott tény, hogy a játék mennyire lélekemelő befolyással bír a gyermekek életében. Ha pedig csoportosan szerzik meg a játék adta élményeket, az még több pozitívummal gazdagítja a csemeték életét. Megtanulnak figyelni önmagukra és társaikra, átélik a saját és a közös sikerélményeket. A barátságok még erősebbek lehetnek, és ezen felül újabb barátságok köttethetnek a játéknak köszönhetően.

Pontosan ezek miatt ajánlott egy-egy csoportot kiragadni a hétköznapokból, és egy mindenki számára felejthetetlen színfolttal gazdagítani a kis társaság életét. A Campona KockaParkban töltött idő nem csak aznapra szolgál jó élményekkel. Az itt átélt események és ingerek további hatással lesznek majd a következő időszakokra is. Ha éppen valamilyen kiruccanós program megszervezése előtt állunk óvodai vagy iskolai csoportunkkal, akkor itt az ideje, hogy valami tényleg tartalmas, összekovácsoló, mindenki számára sok kalandot rejtő és egyben szórakoztató időtöltést válasszunk. Ehhez kínál tökéletes helyszínt a KockaPark.

LEGO kiállítás és játszóház - csoportos látogatás

Kérjük, hogy a további információkkal kapcsolatban, illetve időpont egyeztetés véget keressenek minket!