Campona KockaPark lego kiállítás

Nőnapi kikapcsolódás a KockaParkban

nőnap lego

Nőnapi kikapcsolódás a KockaParkban

Jöhet egy jó ötlet Nőnapra? – Mi segítünk!

Közeledik március 8.-a, amikor egy újabb ünnep színezheti ki a napjainkat. Bár talán az ünnep nem is a legmegfelelőbb szó erre, mondjuk inkább úgy, hogy egy nap, amikor a hölgyeknek kedveskedünk. Nőnap alkalmával ugyanis a “gyengébb nem” iránti tiszteletnek és megbecsülésnek adunk hangot, a szokásos virágok mellé azonban jól jön egy ötletes élmény-ajándék, ami biztos, hogy nem megy feledésbe.

A Campona KockaParkban olyan lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra, ami persze nem csak a hölgyek számára jelent majd hatalmas élményt, hanem az ajándékozó is szuper napnak nézhet elébe. Legyen szó a kedvesünkről, édesanyánkról, kislányunkról vagy barátnőnkről, akinek kedveskedni szeretnénk, az biztos, hogy ez a fantasztikus program mindenki tetszését elnyeri majd. De nézzük is meg, pontosan milyen kalandok várnak ránk a LEGO® birodalmában március 8-án!

Többek között részt vehetünk kvíz kérdések segítségével egy játékos felfedezésben, de ezen kívül lesz itt még szabad építés is. Kipróbálhatjuk magunkat és akár meg is mérkőzhetünk egymással a páros autóversenyzés során, és természetesen most sem maradhat el a saját kezűleg készített LEGO® ajándék sem. Ez utóbbi örök emlék lesz a hölgyeknek, melyet akár viselni is tudnak majd.

lego játszóház kockapark

Hatalmas LEGO kockákból épült Star Wars kiállítás is vár ránk egy különteremben!

A KockaParkban olyan kiállításnak lehetünk szemtanúi, ahol mindenki talál olyan részeket, ami saját érdeklődési köréhez tartozik. A kicsik előtt számtalan mese és képregénykocka elevenedik meg a profi építők munkája által. A felnőttek számára pedig olyan komolyabb témák nyújtanak kikapcsolódást, melyekről megéri beszélni a gyerekeknek is. Így például egy kis történelemórát rögtönözhetünk a világháborús tárlat rész felett, vagy ellátogathatunk a több mint 200 m2-es Star Wars különterembe.

Ezen kívül természetesen játék is vár ránk, ami az egész családot felvidítja. A közös építés rendkívüli móka mindenki számára, és feltölt minket igazán jó élményekkel. Közben olyan oldalát is megismerhetjük a másiknak, melyet eddig nem tapasztaltunk, legyen szó a kreativitásról vagy akár a humorról. Az akadályok közös leküzdése, a feladatok megoldása együtt nem csak kapcsolatépítő, hanem szórakoztató is egyben. Itt biztos, hogy mindenki jól érzi magát, és csupa jó emlékkel távozik majd!

Látogassatok el Nőnap alkalmával a Campona KockaPark LEGO® birodalmába!