Campona KockaPark lego kiállítás

Pecsétgyűjtésre fel!

pecsétgyűtő

Pecsétgyűjtésre fel!

Egy kihagyhatatlan kaland a Campona KockaParkban!

Mit szeretnek a gyerekek a játékban úgy általában? Nem csupán az önfeledt időtöltést. A játék sokkal többet jelent nekik ennél! Fejlődést, kreativitásuk kibontakozásának lehetőségét, egy kis kalandot, izgalmakkal teli kihívások legyőzését, sikerélményt, a versenyszellem hátborzongatóan jó érzését. Mindezeket gyúrta egy lehetőségbe most a KockaPark, a pecsétgyűjtő program segítségével.

Ennek keretein belül a KockaParkba – nem csoportosan – érkező gyerkőcök kapnak egy kis kártyát, melyre összesen 8 db pecsétet lehet összegyűjteni a kiállítás területén belül, amit az animátorok fognak majd jelölni az egyes akadályok leküzdése után. Bizony, ez egy kalandokkal és mókával teli akadálypálya, melynek a végén természetesen jutalom is jár azoknak, akik végig tudják csinálni.

De ne szaladjunk ennyire előre, inkább nézzük is meg, milyen állomásai vannak a pecsétgyűjtő játéknak! Az első, és egyúttal az egyetlen fizetős program a zsetonos játék. Ezen belül több opció közül is választhatnak a lurkók, melyikben szeretnék kiélni fantáziájukat. Lehet ez például tündérhajó, kisállat játszótér, vagy éppen egy Star Wars-os droid megépítése, de végigmehetnek a Batman-es kalandpályán is. Jól hangzik ugye? És a java még csak ezek után következik!

Pecsét jár ugyanis egy kis LEGO® Technic autó vezetésért, valamint egy kis vonat irányításáért is, melyet a játszóházban kialakított vasútpályán, egy minivároson keresztül lehet átvezetni. Ezek már önmagukban is kimerítik a versenyzés és játékélmény fogalmát, de még mindig csak a harmadik pecsétnél tartunk. A következő sokak kedvence lehet, hiszen ennek középpontjában az Xbox áll. Különböző, LEGO®-s játékokkal – melyek között megemlíthető például a Harry Potter-es, Jurassic Park-os vagy éppen a Minecraft-os is – „kockulhatnak” kicsit a gyerekek.

Ezen felül a kasszánál kapott kvízlap kitöltéséért is jár egy pecsét, mely akár még egy későbbi sorsolás alkalmával újabb ajándékkal kecsegtethet. Ha már LEGO®, akkor mi is lehetne az utolsó három állomás, mint az építés? Ezek közül egyet a játszóház területén található ötletkártyák valamelyike alapján kell elkészíteni, a másik kettő pedig szabad építés.

Színes kavalkád - kreatív építés

Színes kavalkád – kreatív építés

Kiállítás kitelepülés

Építs droidot a Tatooine-ra!

Építs droidot a Tatooine-ra!

Építős program

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic - játszóház

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Xbox LEGO játékok

Xbox LEGO játékok

Játszóház

Akinek sikerül mind a 8 pecsétet összegyűjteni, az a shop részen választhat magának egy maximum 1000 Forint értékű kisállatot, illetve, ha inkább mást szeretne, akkor – más akcióval nem összevonhatóan – 10% kedvezményt kaphat ugyanitt. De talán nem is ez a legjobb az egészben. Persze, a nyeremény mindig ösztönző, de ebben a buliban a legfontosabb, hogy egy színes, kihívásokkal, ugyanakkor játékokkal teli kalandot élhetnek át a gyerekek.

Látogassatok el a Campona KockaParkba és jelezzétek a kasszánál, hogy a pecsétgyűjtő programra jelentkeztek!