Campona KockaPark lego kiállítás

Pihenés és szórakozás egyben

pihenés és szórakozás

Pihenés és szórakozás egyben

Töltsük aktív pihenéssel az ünnepi időszakot

A karácsonyi készülődés alatt nagyon sokszor túlzásokba esünk, és mire pihenésre kerül a sor, már teljesen ki vagyunk purcanva. Ebben csak az a legrosszabb, hogy ilyenkor nagyon kevés energiánk maradhat a tényleg fontos dolgokra. Idén legyen másképp! Adjuk meg gyermekeinknek a legfontosabbat, amit csak adhatunk: töltsünk együtt velük minőségi időt!

Ehhez nem is lehetne jobb és izgalmasabb helyszínt találni, mint a Campona KockaPark, ahol tengernyi LEGO kocka várja a kicsiket és nagyokat is aktív kikapcsolódásra. A maradandó élményeket nyújtó szórakozási lehetőségek  nem csak az apróságok számára adnak felejthetetlen pillanatokat. A kiállítások és a különböző programok között mindenki megtalálhatja azt, ami leköti. Az igazán apró csöppségektől a kamaszokig, és persze a felnőtteknek is tökéletes időtöltést ígér a megannyi izgalmakat és érdekességeket rejtő LEGO birodalom. Nem beszélve akár a nagyszülőkről is, akik számára egy felülmúlhatatlan alkalom lehet ez az unokákkal eltöltött pár óra.

lego vidámpark

A különböző installációk között most egy újdonság is megtekinthető. A vidámpark igazán lenyűgöző technikai építmény, melyről következő cikkünkben részletesebben is fogunk beszélni. Ezen felül természetesen a játszóház is órákig tartó, kreatív játékot kínál, valamint további, ügyességi feladatokkal is kiegészíthetjük az élményekkel teli napunkat. A hosszú  nyitvatartási idő garantálja, hogy mindenre legyen időnk, amire csak szeretnénk, a lehetőségek között válogatva. Sokaknak segítséget jelenthet, hogy szenteste délelőtt is nyitva tart a KockaPark. Így, míg otthon nem készül el, és nem kerül a helyére minden, addig az amúgy izgatott csemeték figyelmét tökéletesen leköti a felhőtlen szórakozás.

De akár össze is hangolhatjuk az ajándékozást, és a két ünnep közötti szórakozást. Hiszen tökéletes ajándék lehet gyerekeinknek a KockaParkban eltölthető, ígéretes kaland, melyet aztán izgatottan várhatnak majd. A finomságokkal és családlátogatásokkal teletűzdelt karácsonyi napok után nem csak számukra lesz majd kimondottan kellemes időtöltés a temérdek építő kocka nyújtotta látványosság és játék lehetősége. Végre kifújhatjuk magunkat egy kicsit, és persze egy cseppnyit újra gyerekek lehetünk mi is.

LEGO® kiállítás és játszóház a Campona Kockaparkban