Campona KockaPark lego kiállítás

Valentin nap a KockaParkban

lego pár

Valentin nap a KockaParkban

Páros kikapcsolódásra hív a LEGO®!

Közeleg a szerelmesek ünnepe, és Te még mindig nem tudod, mivel lepd meg párodat? Fogalmad sincs, hova vidd, milyen ajándékkal kedveskedj? Kifogytál az ötletekből? Nem akarod ismét csupán a szokásos vacsi-rózsa kombót bedobni? Nem is kell! Nekünk van egy ötletünk, amivel biztosra mehetsz!

A Campona KockaPark gondolt a szerelmesekre is, és fantasztikus kedvezményekkel várja azokat a párokat, akik most kicsit másképp szeretnének ünnepelni. Így nem csupán az élmény lesz nem mindennapi, hanem mindez még meg is éri! Minden kedves pár, aki Valentin napon ellátogat a LEGO® kockák parádés világába, féláron biztosítjuk a belépést. Ez kifejezetten csak erre a napra szól, és más kedvezménnyel nem vonható össze. De ez még nem is minden!

Az érdekességekkel és látványosságokkal teli programok végén egy kis emléket is magunkkal vihetünk, szintén 50% kedvezménnyel. Ehhez csak meg kell építenünk egy LEGO® párocskát a shop részlegen, amit aztán haza is vihetünk, ahogy említettük, féláron. Így egy kedves kis emlék is őrzi majd a különleges Valentin napunk emlékét. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük meg, mi is vár ránk ezen a fantasztikus helyen!

valnetin nap

Nyilván a LEGO-t mindenki ismeri, de a lélegzetelállító építmények között mindkettőtöknek el fog akadni a szava. A kiállítás installációi egytől egyig lenyűgözőek, köztük olyan technikai csodákkal, mint például a vidámpark, a működő vasút és számtalan más terepasztal. Ezen kívül természetesen játék is vár ránk, hiszen a LEGO birodalmában hogyan is lehetne ez másképp? Ott is választhatunk temérdek tematikus program közül, egyértelműen olyat, ami hozzánk passzol, ami kikapcsol és szórakoztat.

Ez tehát tökéletes helyszín arra, hogy egy kicsit megfeledkezzünk magunkról. Megmutathatjuk a másiknak a bennünk rejlő gyermeket, megismerhetjük egymás kreatív oldalát. Igazán összehangolódhatunk, miközben a mosolyt sokszor felváltja a nevetés és az önfeledtség. Mi is lehetne kellemesebb és összecsiszolóbb program? Gyertek el, és merüljetek el a vidám, játékos és egyben szerelmes pillanatokban! Persze, a virágról és vacsiról neked kell majd gondoskodni! 😉

Valnetin nap a Campona Kockaparkban - Jelezd a Facebookon, hogy ott lesztek Ti is