Campona KockaPark lego kiállítás

Vidámságok birodalmában

lego vidámpark

Vidámságok birodalmában

Igazi látvány, igazi élmény

Vidámpark. Már a név is rengeteget elárul a helyről, ahol mindenki csak mosolyog és önfeledten szórakozik. Ahol a feje tetejére is állhat a világ, hiszen az is normálisnak számít. Ahol mindenki kacag, sikongat és elfelejti az összes létező problémáját. Ahol még a felnőttek is újra gyermeknek érezhetik magukat. Ahol a családok közös, valódi, értékes és ténylegesen vidám perceket élhetnek át.

Ezt a hangulatot teremti meg a Campona KockaPark nem is olyan régóta megtekinthető, különleges installációja. A LEGO® építőelemekből összerakott terepasztal már csak ránézésre is visszahozzák a vidámparkok minden kis zegzugát átjáró öröm légkörét. De ezt még jobban tetézik azzal, hogy ezek a szerkezetek mozognak is, tehát egy újabb LEGO® Technic csodának lehetünk szemtanúi.

Ez pedig minden korosztály számára érdekes lehet. Az igazán kicsiket természetes, hogy lenyűgözi az összkép, de a nagyobbak sincsenek ezzel másként. A mozgó óriáskerék és körhinta, a működő hullámvasút nagyon menő, ami kevés kiállításról mondható el. És persze nem szabad elfeledkeznünk a felnőtt, illetve az idősebb korosztályról sem, akiknek szintén igazi élményt adhat a vidámparkos részleg. Hiszen újra átélhetik azt a zsongást, amire lehetséges, hogy már nagyon régen volt példa.

LEGO óriáskerék

LEGO vidámpark óriáskerék

Kiállítás

LEGO hullámvasút

LEGO vidámpark hullámvasút

Kiállítás

Mind a látványt, mind a hangulatát tekintve tehát ismét egy olyan jól sikerült ötlet profi megvalósításának lehetünk szemtanúi, mely generációkat nyűgöz le, és hív egy önfeledt kikapcsolódásra. Természetesen emellett rengeteg más kiállítás, terepasztal is megtekinthető a temérdek LEGO® kocka között, ahol érdekesebbnél érdekesebb momentumok és alkotások várnak bennünket.

És persze az érdekességek mellett a játék sem maradhat el! Szórakozásunkat a különböző tematikájú programok, a játszóház adta felhőtlen percek és egyéb zsetonos, ügyességi feladatok teszik még színesebbé. Garantáltan egy arc sem marad mosoly nélkül, ami azt jelenti, hogy biztosak lehetünk abban, hogy az itt eltöltött idő mindenki számára emlékezetes és felhőtlen lesz.

A KockaPark adta lehetőségeknek köszönhetően nem egy unalmas és vontatott időtöltésre számíthatunk, hanem pont az ellentétére. Vagyis, ha tutira akarunk menni, és azt szeretnénk, hogy gyermekünk és barátai, vagy az egész család jól érezze magát és igazán kikapcsolódjon, akkor válasszuk ehhez a LEGO® kockákkal kirakott vidámságok birodalmát!

LEGO® kiállítás és játszóház a Campona Kockaparkban