Campona KockaPark lego kiállítás

Vissza a gyerekkorba

vissza a gyerekkorba

Vissza a gyerekkorba

Jó újra egy kicsit gyermeknek lenni – nem csak lélekben!

Néha – amikor időnk engedi – csak nézzük a gyermekeinket, miközben játszanak. És arra gondolunk, milyen jó nekik most. Nincs semmilyen teher, ami a vállukat nyomná. Nincsenek pénzügyi, párkapcsolati, munkahelyi vagy egyéb problémáik. Csak önfeledten játszanak, és őszinte a mosolyuk. Ilyenkor szinte mindenki egy kicsit visszavágyik ebbe a mézzel kikent, játékos világba.

Emellett sajnáljuk azt is, hogy egyáltalán nem tudunk annyi időt tölteni csemetéikkel, mint amennyit szeretnénk. És kénytelenek vagyunk ezeket az órákat is sajnos a kötelező körökkel eltölteni. Leckeírás, kikérdezés, rendrakás stb. De hol marad a közös szórakozás? Szomorú, de sokaknál sajnálatos módon nagyon ritka és rövid az együtt, játékkal eltöltött idő.

Létezik egy hely azonban, mely mind a két problémán képes segíteni. A Campona KockaPark tökéletes helyszínt nyújt arra, hogy a szülők vagy akár a nagyszülők is igazán minőségi időt tölthessenek a gyerkőcökkel. Önfeledt játék mellett olyan tematikus programok várnak mindenkit, ahol az egyéni érdeklődési körnek és korosztálynak megfelelően tudjuk kiválasztani az igazit.

család

Nem csupán a játék varázsa fűszerezi majd meg napunkat. Az érdekes kiállítások mindenki számára lenyűgöző perceket tartogatnak. Talán nyugodtan kijelenthető, hogy nincs is olyan ember – akármelyik generációt is nézzük -, aki ne játszott volna már fiatalon vagy gyerekként a LEGO® építőelemeivel. Így a rengeteg LEGO® alkotás, valamint a kockákkal felhalmozott játszóház és terepasztalok között egy igazi időutazásban vehetünk részt. Az itt eltöltött órák felidézhetik mindazt, amire gyermekként vágytunk, és egy kicsit újra megfeledkezhetünk a hétköznapi problémáinkról.

Nem is lehet ennél jobb program, amikor az egész család együtt tud örülni, játszani és kikapcsolódni. Ez igazi feltöltődést jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ráadásul a különböző lehetőségek utat adnak annak is, hogy új, játékos és kreatív oldalunkat is megmutathassuk, megismerhessük. Irány tehát a KockaPark, és kalandra fel! Az élmény és a szórakozás garantált, melyre mindenkinek jó lesz aztán majd visszaemlékezni.

LEGO® kiállítás és játszóház a Campona Kockaparkban