Campona KockaPark lego kiállítás

Visszajövünk!

visszajovunk

Visszajövünk!

Fedezd fel a KockaPark minden titkát a tengernyi LEGO kocka között!

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád a felnőtteknek is számos érdekes kihívást tartogat. Profi hazai építők lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket, irányítható LEGO® vonatokat, villamosokat, hatalmas terepasztalokat, LEGO® Technic csodákat, diorámákat, történelmi- és filmjeleneteket, diorámákat, életképeket illetve megannyi érdekes látnivalót alkotnak a sokféle építőelemből.

Klubtagjaink egyedi építésű LEGO® alkotásai képezik kiállításunk alapját, folyamatosan bővítve azt. Klubtagjaink egy része a piacon kapható LEGO készletek alapján gondolja tovább alkotásait, míg mások, szabadon építve hoznak létre 1-1 építményt, tematikát. Van, aki kifejezetten karaktereket gyűjt, bámulatba ejtve a szemlélőket a figurák sokaságával.

Kiállításunk megtekintése kicsiknek, nagyoknak egyaránt tartalmas és izgalmas élményt biztosít. Amikor párok, családok, csoportok érkeznek, együtt nézik meg a szemkápráztató kiállítást és ez alapján inspirálódva ülnek le a tengernyi szabadon felhasználható kocka és alkatrész közé, hogy közösen alkossanak, építsenek, hozzanak létre valami újat és élvezzék az alkotás örömét.

Igény szerint tárlatvezetést, csoportos foglakozásokat, építőversenyeket, nyáron LEGO alkotó táborokat szervezünk. Különtermeinkben lehetőség van gyerekzsúrok, születésnapi bulik és természetesen céges csapatépítő programok szervezésére is.

A belépőjegy mellé külön vásárolható lehetőség a „Zsetonos programokon” való részvétel, ahol több érdekes és izgalmas feladatban is kipróbálhatják magukat a látogatók animátoraink segítségével. A játékban egy-egy konkrét feladatot kell teljesíteni, ahol a megoldáshoz ügyességre, leleményességre van szükség. Az elkészült művet minden esetben hazavihetik az alkotók!

A KockaPark az újra nyitás után várja vissza hazai és külföldi látogatóit, hogy a családok, baráti társaságok tartalmasan, izgalmasan tölthessék szabadidejüket.

 

Magyarorszag_logo

Belépőjegyünkből 20 % kedvezményt biztosítunk

Minden, - a „Csodásmagyarország- Visszajövünk!” kampányra hivatkozó - érdeklődőnek 20 %-os kedvezményt biztosítunk 2020 augusztus 31-ig a teljes árú belépőjegyünk árából.