Campona KockaPark lego kiállítás

A sokoldalú LEGO®

lego fejlődése

A sokoldalú LEGO®

A játék fejlődése ma már óriási mértékeket ölt

Nemrég megismerhettük, honnan is indult útjára ez a méltán világhírű játék. A kezdetekhez képest ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a LEGO® túlszárnyalta önmagát is. Fejlődése olyan léptékűvé vált, hogy csak kapkodjuk a fejünket, mennyire sokszínű már. Talán nincs is olyan elképzelés, ami ne lenne megvalósítható az építő elemek segítségével.

Az előző generáció ugyanúgy a LEGO® bűvkörében nőtt fel, mint a mai. Ha összehasonlítjuk a pár évtizedes játékokat a mostanival, két fontos dolgot is észre vehetünk. Az egyik, hogy a mai LEGO® mind kreativitásban, mind lehetőségeiben kiteljesedett, a másik, hogy az eget rengető fejlődés ellenére a régebbi játék kockák is ugyanolyan kielégítő helyen állnak a mai gyerekek kezében is. Ugyanis ezek mind kompatibilisek valahogyan egymással, és soha nem lehet őket megunni.

A baba házaktól kezdve a vízi-, légi- és egyéb járműveken át, rengeteg változata létezik a játéknak. Ezzel a sokszínűségével vívja ki magának azt a privilégiumot, mely nagyon, de nagyon kevés játékról mondható el. Ez pedig nem más, mint a leköthető korosztályok száma. A LEGO® ugyanis a legapróbbak számára éppen olyan izgalmakat és jó játékot rejt, mint az idősebbeknek. Mindenki talál benne kihívást!

lego fejlődése

A régebbi és a mostani kollekciók lényege is az, hogy semmilyen gátat nem szabnak a képzeletnek. A különböző tematikájú elemcsoportoknak köszönhetően pedig nem csak életkor, hanem nem szerint is könnyű megtalálni azt, amelyik csemeténket érdekelheti. A lányos és fiús lehetőségeket a Campona KockaParkban is kiélvezhetjük, ahol azt is megcsodálhatjuk, milyen különleges építményeket képesek alkotni az építő kockákból azok, akik számára a LEGO® sokkal több, mint játék.

Ahogy régen, úgy most is le tud kötni mindenkit ez az egyszerű, ám annál sokkal nagyszerűbb, kicsi és nagyobb, színes és formákban, lehetőségekben gazdag játék. Különleges kikapcsolódást nyújthat az óvodában, iskolában, otthon a családdal vagy éppen barátokkal, de mégkülönlegesebb alkalmat teremt a LEGO® adta lehetőségek tárházának megismerésére a KockaPark, ahol mindenki maradandó élményekkel és szórakoztató órákkal lesz gazdagabb.

Látogassatok el a Campona KockaParkba, és nézzétek meg az elképesztő terepasztalokat!