Campona KockaPark lego kiállítás

LEGO® a lányok szemével, csajos programok

csajos programok

LEGO® a lányok szemével, csajos programok

Igazi csajos programok is várnak a Campona KockaParkban!

Egy korábbi cikkünkben azt ecseteltük, milyen pasis lehetőségek akadnak a kis- és nagylegényeknek, ha ellátogatnak a KockaParkba. Akkor azt ígértük, hogy ugyanezt a lányok szemszögéből is megnézzük majd, hiszen a hölgyeket is csupa szórakoztató program és látnivaló várja! Mik is ezek pontosan?

Az köztudott, hogy a lányok ugyanolyan előszeretettel játszanak a LEGO® építőkockáival, mint a fiúk. Természetesen mindig akadnak kivételek, akik persze a fiús játékokat jobban kedvelik, azonban a KockaPark azokra is gondolt, akik igazán csajos programokban és játékokban szeretnének részt venni. Így az olyan érdekességek mellett, mint például a vidék, a városi jelenteket, na és persze a vidámpark, melyek mindkét tábort biztosan felcsigázzák, sokkal lányosabb elemekkel is találkozhatunk a kiállításokon.

Ilyen például a LEGO® Friends kisváros, mely ízig-vérig nőcis elemeket tartalmaz. Az igazi színkavalkádban virágzó kis fák között rózsaszín buszok, lila kisautók várják, hogy lenyűgözhessék a kislányokat. Ugyancsak számukra lehet érdekesebb a Scala is, ahol szabadidejüket épp a lehető legszórakoztatóbban eltöltő lánykák boldog percei elevenednek meg előttünk, egy fantasztikus környezetben.

Valószínűleg a templomi esküvős jelenet is inkább a hölgyek szívét dobogtatja meg, de van itt még LEGO® Pet Shop is, ami ugyancsak a gyengébbik nem apró képviselői számára lehet érdekesebb. A látnivalókon kívül a kishölgyek szintén szabadjára engedhetik fantáziájukat a játszóházban, ahol tengernyi színes építőkockából varázsolhatnak bármit szabadon. És természetesen tematikus “zsetonos” programok között is akad olyan, ami kifejezetten nekik szól.

LEGO menyasszony minifigura fotózkodik

LEGO templomi esküvő

Kiállítás

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic - játszóház

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Ilyen lehet például az anya-lánya ékszerkészítés, ami minden kis hercegnőnek – és persze anyukájuknak is – igazi csajos program. Ráadásul az együtt és játékkal töltött idő még mélyebbé és bensőségesebbé teheti a kapcsolatunkat. A közös kikapcsolódás, az egymásra hangolódás, az együtt megoldott feladatok szuper erős kötelékeket alakítanak ki még akkor is, ha úgy gondoljuk, ennél harmonikusabb már nem lehet a viszonyunk gyermekünkkel.

Érdemes tehát a kisasszonyokat is elvinni a KockaParkba, hiszen rengeteg élmény és felhőtlen szórakozás várja őket a LEGO® fantasztikus és olykor csajos oldalát is megmutató otthonában. A legjobb viszont mégiscsak az, ha lányok-fiúk együtt játszanak, hiszen egyiküknek sem árt, ha kicsit a másik érdeklődési körébe is bepillanthat. Egy azonban biztos: itt tényleg mindenki megtalálja azt, ami számára igazán figyelemre méltó, érdekes és szórakoztató!

Campona KockaPark LEGO® kiállítás és játszóház