Campona KockaPark lego kiállítás
csajos programok

LEGO® a lányok szemével, csajos programok

Igazi csajos programok is várnak a Campona KockaParkban!

Egy korábbi cikkünkben azt ecseteltük, milyen pasis lehetőségek akadnak a kis- és nagylegényeknek, ha ellátogatnak a KockaParkba. Akkor azt ígértük, hogy ugyanezt a lányok szemszögéből is megnézzük majd, hiszen a hölgyeket is csupa szórakoztató program és látnivaló várja! Mik is ezek pontosan?

Az köztudott, hogy a lányok ugyanolyan előszeretettel játszanak a LEGO® építőkockáival, mint a fiúk. Természetesen mindig akadnak kivételek, akik persze a fiús játékokat jobban kedvelik, azonban a KockaPark azokra is gondolt, akik igazán csajos programokban és játékokban szeretnének részt venni. Így az olyan érdekességek mellett, mint például a vidék, a városi jelenteket, na és persze a vidámpark, melyek mindkét tábort biztosan felcsigázzák, sokkal lányosabb elemekkel is találkozhatunk a kiállításokon.

Ilyen például a LEGO® Friends kisváros, mely ízig-vérig nőcis elemeket tartalmaz. Az igazi színkavalkádban virágzó kis fák között rózsaszín buszok, lila kisautók várják, hogy lenyűgözhessék a kislányokat. Ugyancsak számukra lehet érdekesebb a Scala is, ahol szabadidejüket épp a lehető legszórakoztatóbban eltöltő lánykák boldog percei elevenednek meg előttünk, egy fantasztikus környezetben.

Valószínűleg a templomi esküvős jelenet is inkább a hölgyek szívét dobogtatja meg, de van itt még LEGO® Pet Shop is, ami ugyancsak a gyengébbik nem apró képviselői számára lehet érdekesebb. A látnivalókon kívül a kishölgyek szintén szabadjára engedhetik fantáziájukat a játszóházban, ahol tengernyi színes építőkockából varázsolhatnak bármit szabadon. És természetesen tematikus “zsetonos” programok között is akad olyan, ami kifejezetten nekik szól.

Friends kisváros lányoknak

Friends kisváros lányoknak

Kiállítás

Scala - lányoknak

Scala – lányoknak

Kiállítás

lego város

LEGO templomi esküvő

Kiállítás

Lego pet shop

LEGO Pet Shop

Kiállítás

Lego játszóház

LEGO játszóház

Játszóház

Lego Technic - játszóház

LEGO Technic autó vezetés

Játszóház

Ilyen lehet például az anya-lánya ékszerkészítés, ami minden kis hercegnőnek – és persze anyukájuknak is – igazi csajos program. Ráadásul az együtt és játékkal töltött idő még mélyebbé és bensőségesebbé teheti a kapcsolatunkat. A közös kikapcsolódás, az egymásra hangolódás, az együtt megoldott feladatok szuper erős kötelékeket alakítanak ki még akkor is, ha úgy gondoljuk, ennél harmonikusabb már nem lehet a viszonyunk gyermekünkkel.

Érdemes tehát a kisasszonyokat is elvinni a KockaParkba, hiszen rengeteg élmény és felhőtlen szórakozás várja őket a LEGO® fantasztikus és olykor csajos oldalát is megmutató otthonában. A legjobb viszont mégiscsak az, ha lányok-fiúk együtt játszanak, hiszen egyiküknek sem árt, ha kicsit a másik érdeklődési körébe is bepillanthat. Egy azonban biztos: itt tényleg mindenki megtalálja azt, ami számára igazán figyelemre méltó, érdekes és szórakoztató!

Campona KockaPark LEGO® kiállítás és játszóház