Campona KockaPark lego kiállítás

Valentin napi élmények a KockaParkban

valentin nap

Valentin napi élmények a KockaParkban

Ha nem egy szokványos vacsorán szeretnél ünnepelni…

Beléptünk február hónapba, ami akarva akaratlanul is a Valentin nap közeledtét jelenti mindenkinek. Azoknak is, akik szeretik és a szerelem ünnepének fogadják el, és persze azoknak is, akiknek ez is csak egy nap a sok közül és szinte ki nem állhatják, hogy a csapból is ez folyik. Jó hírünk van, a Campona KockaPark mindegyik csoportnak tökéletes programot kínál!

Még akkor is, ha számunkra nem jelent a Valentin nap semmit, hiszen ki ne szeretne egy jót játszani azzal, akit szeret – legyen szó ténylegesen a párunkról, vagy akár gyermekeinkről, szüleinkről, barátainkról. Egy szuper időtöltés mindenki számára pozitívvá formálhatja a szerelmesek napját! Aki pedig igazi Valentin nap rajongó, annak egyszerűen vétek lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

A Campona KockaParkban 18 és 22 óra között ezen a bizonyos napon, vagyis február 14-én garantált, hogy senki nem fog unatkozni! Hiszen játszani mindenki szeret, ráadásul a LEGO® mindenki kedvence. A kortalanul élvezhető építőkockák nyújtotta szórakozás egy felemelő élmény, az együtt töltött idő, a közös játék és alkotás pedig kétségkívül mosolyra fakasztó kikapcsolódást jelent.

De nézzük is meg kicsit közelebbről, pontosan mi is vár ránk, ha ezt a fantasztikus és nem éppen mindennapi Valentin napi estét választjuk! A 15 percenként induló tárlatvezetéseken kulisszatitkokra is fény derül, de ha inkább párunkkal szeretnénk felfedezni az apró részleteket, akkor egy játékos kvíz segít ebben nekünk. Közben akár elrejtett LEGO® szívecskéket is felfedezhetünk, és a játék még csak most kezdődik igazán, hisz a KockaParkban nem csak a gyerekek merülhetnek el a játék nyújtotta élményekben. Felnőttként is vezethetjük például a távirányítós autókat, igaz, ezen az estén akadályokkal nehezített pályán kell ügyességünket, manőverező tudásunkat bizonyítani.

valentin nap

Valentin nap

Rendezvény

valentin nap

Valentin nap

Rendezvény

valentin nap

Valentin nap

Rendezvény

valentin nap

Valentin nap

Rendezvény

valentin nap

Valentin nap

Rendezvény

valentin nap

Valentin nap

Rendezvény

A programok között helyet kap egy kis társasozás is, melynek keretein belül játékmesterek segítségével ismerhetjük meg a Sárkánypalota, a Yukon, a Laser és a Vasútvonal játékok szabályait. De lesz itt még érdekes fotótárlat is, melyen Lampert Benedek érdekes, LEGO® figurákat teljesen élethű vagy éppen filmes környezetben ábrázoló képsorozatát tekinthetjük meg. A Valentin napon egyszerűen elmaradhatatlan kulináris élvezetekről finom LEGO® piros epres (alkoholmentes) koktél és belga töltött fánk gondoskodik majd.

Nem is akarjuk majd, hogy vége legyen ennek a napnak, nade ez persze elkerülhetetlen. Viszont, hogy mindig örömmel tudjunk visszaemlékezni rá, hazavihető ajándékként apró emlékeket tud mindenki készíteni egymásnak a programok során. Ez lehet akár LEGO® ékszer vagy éppen kulcstartó is. Emellett otthagyhatjuk a „nyomunkat” is a KockaPark falán, a nevünk első betűjének megépítésével és „kitűzésével”.

A programoknál már csak az ára kecsegtetőbb ennek a felejthetetlen és biztos sikerű estének. Az egész estés játékos és egyedülálló kikapcsolódás mindössze 6000.- Ft-ba kerül két fő részére. Ez az összeg tartalmazza a belépőket, az összes fent felsorolt elemet és programot, a hazavihető ajándékokat és a finomságokat is. Kell ennél több egy nem megszokott ünnepléshez?