Campona KockaPark lego kiállítás

Egy tökéletes nap Budapesten!

campona kockapark

Egy tökéletes nap Budapesten!

Látnivaló és szórakozás egy helyen! – Campona Kockapark

Aki ellátogat Budapestre, az számtalan híres nevezetesség és látnivaló közül válogathat, mit is szeretne megnézni. A sok kulturális és történelmi kitérő közé azonban nem árt, ha egy kis szórakozást is betervezünk. Erre pedig van egy hely, ahol nem csak látnivaló várja kicsiket és nagyokat egyaránt, hanem önfeledt játék és csupa móka!

A Campona Kockapark rengeteg lehetőséget kínál az ideutazóknak, méghozzá úgy, hogy bármelyik korosztály képes legyen átélni egy kis felhőtlen szórakozást. A LEGO®-t ugyanis nem csak a gyerekek imádják, hanem bizony a felnőttek is. Nem véletlenül él az AFOL (Adult Fan Of Lego) megnevezés, mely tulajdonképpen azon nagykorúak csoportja, akik kinőve a gyerekkorból ugyanolyan lelkesedéssel rajonganak a híres játékkockákért, és az építési feladatokért. Számukra (is) ez a hely maga lehet a paradicsom!

Több, mint 25 elképesztő méretű terepasztal várja mindazokat, akik nem egy mindennapi, interaktív kiállításra szeretnének ellátogatni. Köztük olyan LEGO® Technic csodáknak lehetünk szemtanúi, mint például a működő és távirányítható vonatok, melyek a Nyugati pályaudvar lélegzetelállító LEGO®-képmásán közlekednek. De megemlíthetjük itt a repülőtér és a vidámpark adta rendkívüli atmoszférát is, melyeket szintén mozgó járművek és építmények tesznek igazán élethűvé.

A Kockapark játszóházzal és külön programokkal is várják a gyerekeket

A terepasztalok megcsodálásán túl azonban több lehetőség is adott arra, hogy átélhessük a játék igazi örömét. A programok között mindenki megtalálhatja azt, ami a leginkább felkelti kíváncsiságát. Ezek között megemlíthető a zsetonos program, melynek keretein belül akár lányos, akár fiús építéseket és kalandokat választhatunk. Az izgalmas feladatokban animátorok segítik a résztvevőket, és persze nem árt, ha az ügyességüket és leleményességüket sem hagyják otthon.

A zsetonos játék részét képezi a pecsétgyűjtő programnak is, melynek során ezen kívül további akadályokat kell leküzdeniük a gyerekeknek. Minden kihívás végén kapnak egy pecsétet, és ha az összeset sikerült teljesíteniük, természetesen a nyeremény sem marad el. Ugyancsak pecsét jár például egy kis LEGO® Technic autó vagy vonat irányításáért, és persze különböző építési feladatokért. De van egy olyan állomás is, melynek során Xbox játék várja a versenyzőket. Mindezek természetesen a pecsétgyűjtésen kívül is választható elfoglaltságok.

A megszámlálhatatlan LEGO® építő elemekkel ellátott játszóház igazi kalandra hívja a gyerekeket, akik szabad építések során élhetik ki fantáziájukat és csillogtathatják meg kreativitásukat. A játék végén pedig lehetőségünk van az ajándékbolt felkeresésére is, ahonnan kedves emlékekkel távozhatunk az akár egész napon át tartó mulatság helyszínéről.

kockapark jatszohaz zsetonos

Kockapark programok

Építős program, Játszóház

Építs kisautót! Játszóház

Építs kisautót!

Építős program

A Campona Kockapark interaktív családi élményközpont könnyen megközelíthető, hiszen autóval az M0-ás körgyűrű lehajtójától mindössze 5 percnyire vár ránk a LEGO® varázslatos világa. Vagy a tömegközlekedést választanánk inkább? Ez sem akadály, hiszen a központból több lehetőségünk is akad, melyek közül például a 133E autóbusz is erre veszi az irányt.

Egy biztos. Ha egy valódi élménnyel szeretnénk gazdagodni, miközben játszunk is egy kicsit, akkor a városnézés mellett iktassuk be ezt a kitérőt! Nem fogjuk megbánni! Ha csak a környéken járunk, de akkor is, ha kifejezetten emiatt utazunk el ide, a színes és mindenki számára emlékezetes programkavalkád el fogja nyerni a legjobb időtöltéseknek járó elismerésünket. Ráadásul ez a fantasztikus játékbirodalom egész évben, a hét minden napján nyitva áll, hogy bármikor erre vesszük az irányt, ne csalódhassunk. A játék ugyanis mindig jól jön mindenkinek!

Látogassatok el a Campona KockaPark LEGO® birodalmába!