Campona KockaPark lego kiállítás

Egy új Birodalom született – Star Wars LEGO kiállítás

star wars

Egy új Birodalom született – Star Wars LEGO kiállítás

Különleges Star Wars Birodalom vár rád ez év végéig a Campona KockaParkban!

A KockaPark önfeledt időtöltést biztosít minden korosztály számára, hiszen a milliónyi összeépítésre váró LEGO® elem mellett fantasztikusan megépített terepasztalok és játékos feladatok is várják az ide érkezőket. Most viszont még inkább megéri betérni ebbe a csupa csodát rejtő, szédületes világba, ugyanis egy új, de mindannyiunk számára ismert Birodalomba is ellátogathatunk a szokásos napi jegy megvásárlásával.

A kihagyhatatlan Star Wars kiállításnak egy több, mint 200 m2-es külön terem ad otthont, hiszen a híresebbnél híresebb építmények között különböző jelenetek is megelevenednek előttünk. Ezt a rendkívüli tárlatot -mely az év végéig várja tárt kapukkal az érdeklődőket – akkor sem érdemes kihagyni, ha éppen nem vagyunk Star Wars rajongók, viszont, ha azok vagyunk, akkor egyszerűen kötelező megnéznünk azt!

Mivel decemberben mutatják be a következő Star Wars filmet, így mindenkinek érdemes betérni a főhősökkel és emlékezetes jelenetekkel teli lenyűgöző kiállításra, hogy felelevenítsük az előző részekben látottakat.

Többek között szemügyre vehetjük Jabba palotáját, mögötte az őrtornyot, a különböző formájú űrhajókat, a birodalmi vonatot, a lávabolygót, illetve számos híres építményt és teremtményt, miközben több, mint 100 – LEGO® figura formájában megjelenő – szereplővel is találkozhatunk.

A legjobb az egészben, hogy ehhez nem kell külön jegyet vásárolnunk, hisz a megszokott KockaPark napijeggyel tekinthető meg ez a különleges kiállítás, ami biztos, hogy maradandó élmény lesz mindenki számára.

A KockaPark játszóházzal és külön programokkal is várják a gyerekeket

A Star Wars kiállítás mellett – ahogy megszoktuk – a LEGO® birodalom többi része is várja az egész családot. A mesterien megépített terepasztalok mellett a játék sem szorulhat háttérbe, hiszen ezek azok az építőkockák, melyek ugyanúgy érdeklik és játékra ösztönzik mind az egészen kicsi lurkókat, mint szüleiket, vagy akár nagyszüleiket.

A Star Wars jegyében felépített kiállítás megkoronázása lehet az amúgy is szuper időtöltésnek, de vigyázat! Aki eddig nem mutatott túl nagy érdeklődést Han Solo, Yoda, Darth Vader és a többi szereplő sorsa iránt, készüljön fel, hogy ezután biztosan magába szippantja majd ez a minden kétséget kizáróan különleges világ!

A tökéletes, több órás szórakoztató program lehetősége garantált, tehát irány a Campona KockaPark!